• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Cine este comisarul european care-l întreține, la Bruxelles, pe Crin Antonescu

May 24, 2024

De peste 15 de ani, fostul lider PNL, între 20 martie 2009-26 mai 2014, Crin Antonescu, este partenerul de viață al actualului comisar european pentru transporturi, Adina Vălean. De fapt, Crin Antonescu este căsătorit pentru a doua oară.

Prima sa soție, Aurelia Antonescu, s-a sinucis în 2004 din cauza suferinței provocate de o boală incurabilă. Cu ea, Crin Antonescu are o fiică, Irina, născută la data de 1 martie 2001.

Crin Antonescu huzurește la Bruxelles pe banii soției

Dar, în iunie 2009, Antonescu a anunțat că se va căsători cu colega lui de partid, Adina Vălean, și cei doi s-au căsătorit pe 25 septembrie 2009. Adina Vălean a fost deputat în legislatura 20042008 ales pe listele PNL, dar la data de 30 noiembrie 2007 a demisionat pentru a ocupa locul de deputat în Parlamentul European. De atunci, Adina Vălean este europarlamentar, iar, din 2019, a fost numită comisar european pentru transporturi. Însă, după ce Crin Antonescu a dispărut, în 2014, din viața politică de la noi, fostul lider PNL s-a mutat la Bruxelles alături de Adina Vălean, unde se află și la ora actuală.

Numai că, Adina Vălean mai vrea un mandat de europarlamentar, fapt pentru care, în prezent, este pe un loc eligibil pe lista PSD-PNL. Din declarația de avere postată pe site-ul Biroului Electoral Central reiese că, în 2023, Adina Vălean că a încasat de la Comisia Europeană o indemnizație de 281.518 euro, adică vreo 23.459 de euro pe lună (vezi documentul în facsimil). În schimb, Adina Vălean nu a menționat nimic despre veniturile soțului său, Crin Antonescu, ceea ce înseamnă că fostul lider PNL n-are niciun venit, fiind, practic, întreținut de soție. Adică, Crin Antonescu o huzurește la Bruxelles pe banii soțului.

Fostul lider PNL, Crin Antonescu, a dispărut de câțiva ani din spațiul public, trăind de ani buni la Bruxelles alături și din banii unui comisar european de la noi.

Sursa: puterea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *