• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Crimă pasională, urmată de sinucidere! Un dascăl și-a găsit părinții morți, după ce s-a întors de la biserică

May 22, 2024

Caz dramatic în comuna Tăcuta, acolo unde doi soți de 59, respectiv, 62 de ani, au fost găsiți decedați, într-o baltă de sânge.

Macabra descoperire a fost făcută chiar de fiul celor doi, dascăl la biserica din Protopopești, Vaslui. A fost dată alarma și, în scurt timp, zona a fost împânzită de polițiști criminaliști, coordonați de un procuror criminalist, mai ales că ambele victime prezentau răni provocate de lama unui cuțit.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a reieșit faptul că, pe fondul geloziei, între soții Aurica și Vasile Ofileanu izbucneau certuri frecvente. Așa s-a întâmplat și ieri dimineață, numai că cearta dintre cei doi soți a degenerat și s-a ajuns la crimă, scrie vremeanoua.ro.
Șocați de cele întâmplate, oamenii din localitate au povestit că cei doi s-ar fi luat la ceartă după ce fiul lor, care locuia în aceeași curte cu ei, a plecat la biserică. La întoarcere, în jurul orei 09.00, acesta și-a descoperit ambii părinți decedați, în bucătăria lor, într-o baltă se sânge, iar tatăl lui avea un cuțit în mână.

Este al doilea caz, în ultima perioadă, care șochează comunitatea din Tăcuta după ce, anul trecut, Lică Homoranu, tot din Protopopești, a ajuns pe mâna anchetatorilor după ce și-a lovit ambii părinți cu o secure, ca apoi să fie potolit de polițiști cu ajutorul armamentului din dotare.

sursa: stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *