• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Primarul din Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, înlocuiește zicala ‘mama mea sunt eu’ cu ‘tatăl meu sunt eu’, în urma construcției unei vile de vacanță

May 15, 2024

Această mișcare a fost interpretată de gurile rele drept o metodă de a ascunde costurile reale ale construcției, nejustificabile din veniturile oficiale ale primarului. Analog cu casa de locuit situată în strada Matei Basarab, din municipiul Râmnicu Sărat, și aceasta construită după ce terenul a fost primit drept donație de către tatăl său, Sorin Cîrjan, a continuat să utilizeze această strategie pentru obținerea proprietăților imobiliare, mai spun gurile rele.

Cu o suprafață considerabilă, noua casă a familiei Cîrjan a fost ridicată într-o zonă pitorească, aproape de marginea satului Pleșești, la adăpost de privirile trecătorilor. De asemenea, se pare că primarul mai deține câteva loturi de teren în vecinătate, achiziționate recent.

Cu toate acestea, în contextul cererilor pentru transparență și respect pentru principiile ”Oamenilor și Adevărului”, comunitatea așteaptă ca primarul să prezinte și câteva facturi pentru costurile reale implicate în construcția acestei vile de vacanță, deoarece gurile rele din Râmnicu Sărat susțin că locuința are o suprafață de cca. 300 de metri pătrați și s-ar ridică la aproximativ 300.000 de euro. Conform proiectului, locuința de vacanță beneficiază de demisol, parter și mansardă.

Sorin Cîrjan: Dacă trei familii care au contribuit la această casă nu au venituri suficiente, mă întreb cum și-au construit alții case?

Așa cum este corect și normal, l-am contactat pe primarul Sorin Cîrjan pentru a ne oferi un punct de vedere referitor la aceste acuzații, iar acesta a declarat: „Casa nu este construită pe terenul meu, ci pe al tatălui, cumpărat de el după ce a vândut casa bunicii din oraș! Dacă trei familii care au contribuit la această casă nu au venituri suficiente, mă întreb cum și-au construit alții case?”

sursa: puterea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *