• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Pregătire online gratuită la Limba română pentru elevii de la sat care vor susține Evaluarea Națională 2024, anunțată de profesorul Cătălin Zaman

May 15, 2024

Într-o inițiativă demnă de aplauze, profesorul Cătălin Zaman de la Școala Gimnazială „Învățător Nicolae Ispas” din Clondiru, județul Buzău, a anunțat că va organiza sesiuni gratuite de pregătire online la Limba și literatura română pentru elevii de clasa a VIII-a care se pregătesc pentru Evaluarea Națională (EN VIII) 2024.

Înscrierile pentru aceste sesiuni de pregătire online sunt deschise începând de astăzi și se adresează în special elevilor din mediul rural sau din zone defavorizate. Profesorul Zaman, distins cu Merito în anul 2021 pentru activitatea sa remarcabilă în educație, a luat această inițiativă după ce a primit numeroase întrebări din partea elevilor cu privire la examenul de Limba și literatura română de la Evaluarea Națională 2024.

Întâlnirile online vor începe în luna iunie și se vor desfășura de două ori pe săptămână până pe 25 iunie. Elevii vor putea să pună întrebări și să rezolve teste pe capitole, structurate în conformitate cu cerințele probelor scrise la Limba română. Profesorul Zaman, cunoscut pentru succesul elevilor săi, a precizat că aceste sesiuni online sunt inspirate din metodologia pe care o aplică în mod obișnuit la clasă și vor permite fixarea graduală a cunoștințelor.

Pentru a se înscrie la pregătirea online, elevii pot trimite un e-mail la adresa profuldelatara@gmail.com sau pot accesa pagina de Facebook a proiectului de voluntariat pentru elevi al profesorului Zaman. Profesorul îi încurajează pe elevi să lucreze eșalonat și să aibă un plan bine stabilit pentru pregătirea la Limba română și la celelalte materii pentru Evaluarea Națională.

Inițiativa profesorului Cătălin Zaman vine ca un sprijin valoros pentru elevii din comunitățile rurale și pentru cei care se confruntă cu dificultăți în accesarea resurselor educaționale, demonstrând încă o dată angajamentul său pentru succesul și dezvoltarea elevilor săi.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie la sesiunile de pregătire online, nu ezitați să contactați profesorul Zaman!
sursa:puterea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *