• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Fabian Cancelarich, eroul Argentinei la Cupa Mondială din 1990, a încetat din viață la 58 de ani

May 15, 2024

Este doliu în lumea sportului! Fabian Cancelarich, unul dintre portarii de marcă ai Argentinei la Cupa Mondială din 1990, desfășurată în Italia, a încetat din viață marți, la vârsta de 58 de ani. Cunoscutul sportiv s-a stins în urma unui stop cardiac.

Vestea morții lui Fabian Cancelarich a fost dată de către surse din cadrul clubului Ferro Carril Oeste, citate de EFE. Clubul a transmis un mesaj de profundă tristețe și regrete, menționând contribuția semnificativă a lui Fabian Cancelarich, care a fost vicecampion mondial cu echipa Argentinei în 1990 și a fost portarul echipei Ferro Carril Oeste între 1986 și 1999.

Fabian Cancelarich se afla la antrenamente când a suferit stopul cardiac. Ulterior, acesta  a fost transportat de urgență la Spitalul General din Agudos Carlos Durand din Buenos Aires, unde, din păcate, a decedat.

Cine a fost Fabian Cancelarich

Debutul cariei sale a început în momentul în care a intrat în echipa Expreso Oeste. La acel moment, fotbalistul a reușit să atargă atenția  antrenorului legendar al selecționatei Argentinei la Cupa Mondială din 1986, Carlos Salvador Bilardo. Astfel, acesta a ajuns să fie unul dintre portarii echipei naționale a Argentinei și la Campionatul Mondial din 1990 din Italia. Pe parcursul carierei sale, el a apărat și culorile unor cluburi precum Belgrano de Cordoba, Newells, Huracan, Talleres de Cordoba, Platense și Central Cordoba de Rosario, precum și la echipa columbiană Millonarios, înainte de a ajunge la Ferro Carril.
sursa:puterea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *