• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Ultimă oră: Premierul Marcel Ciolacu a mers în vizita la Florin Piersic

May 12, 2024

Premierul Marcel Ciolacu a mers în vizită la marele actor Florin Piersic. S-a întâmplat duminică dimineața, când șeful Guvernului a mers discret la Spitalul Foișor, acolo unde este internat actorul.

Deși a dat emoții întregii țări, Florin Piersic s-a ridicat deja la marginea patului, au informat medicii de la Foișor

Starea generală a lui Florin Piersic s-a ameliorat, anunță managerul interimar al Spitalului Foișor, Șerban Dragosloveanu. Actorul este cooperant, s-a ridicat în picioare la marginea patului după mai multe săptămâni.

„Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 11.05.2024, arată o îmbunătățire a valorilor/indicatorilor biologici și o ameliorare a stării generale. A început procesul de mobilizare activă al pacientului, care este cooperant, s-a ridicat în picioare la marginea patului după mai multe săptămâni”, potrivit unui omunicat semnat de managerul interimar al Spitalului Foișor, As. Univ. Dr. Dragosloveanu Șerban.

Actorul Florin Piersic a fost mutat, joi dimineața, la Spitalul Foișor, pentru a primi tratament ortopedic. Medicii de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” spuneau că actorul este stabil, însă este vorba de un pacient vulnerabil prin vârstă și boli asociate.

Actorul în vârstă de 88 de ani a fost transferat de la Cluj-Napoca la București cu o aeronavă SMURD.

Sursa: stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *