• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Tudose era să rateze trenul: ‘Am mai mult de zece întâmplări cu mine alergând după tren cu covrigii de Buzău în mână’

May 12, 2024

Eurodeputatul PSD Mihai Tudose spune că sunt ”geniali” covrigii de Buzău. Fostul premier a povestit că, în drum spre Brăila, obişnuia să coboare din tren în gara Buzău pentru a cumpăra covrigi. ”Cred că am mai mult de 10 întâmplări cu mine alergând după tren cu covrigii în mână”, a rememorat Tudose la Prima TV, informează News.ro.

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a fost pus să aleagă, în emisiunea Insider electoral, difuzată sâmbătă la Prima TV, între roşiile de Galaţi şi covrigii de Buzău.

”Covrigi de Buzău. Am mâncat în urmă cu trei-patru zile, am fost la Buzău cu domnul prim-ministru, geniali covrigii de Buzău. Haideţi să vă mai spun ceva din viaţa mea. Drumul cu trenul către Brăila trece prin Buzău. La Buzău oprea trenul în gară. Pe peron, celebrul chioşc cu covrigi de Buzău. Cred că am mai mult de 10 întâmplări cu mine alergând după tren cu covrigii în mână. Sunt bune şi roşiile de Galaţi, sunt mare iubitor de roşii, e o regiune în Galaţi, Matca, nişte oameni extraordinari. Dacă aveţi impresia că o seră cu roşii creşte singură, nu înţelegeţi nimic. E muncă, sclavagism aproape. Nu se face nimic mecanizat, totul e la mână. Dar dacă am de ales între roşii şi un covrig de Buzău, aleg covrigul de Buzău”, a răspuns Mihai Tudose.

Sursa: stiripesurse.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *