• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Piedone aruncă bomba: Finala se va da între mine și Burduja. Ce spune despre ultimele sondaje

May 12, 2024

Cristian Popescu Piedone a comentat rezultatul ultimului sondaj Sociopol în care apare într-o scădere în preferințele bucureștenilor. El afirmă că nu crede în astfel de sondaje, spunând că sunt comandate de partide, iar rezultatul lor este în consecință. Piedone este de părere că în finala pentru Primăria Generală nici Nicușor Dan și nici Gabriela Firea nu vor fi prezenți.

”Aceste sondaje nu sunt o fotografie a momentului, sunt o fotografie a comandei fiecărei formațiuni politice care vrea să deruteze electoratul. Și am un argument cert despre mine însumi. În 2020, eu, Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Sectorului 5, cu 8 ani și 6 luni condamnare în primă instanță nu eram cotat nici măcar la casele de pariuri, eram pe locul 6-7.

Toate aceste case de sondare a opiniei publice nu reflectă niciodată realitate. Probabil aceste sondaje sunt de a dezinforma, de a nu ieși la vot sau a motiva un alt electorat să iasă la vot.” a spus Piedone la România TV.

Edilul Sectorului 5 spune că nici la alegerile locale din 2020 nu i se dădeau șanse, dar cu toate acestea a devenit primar.

Citește și: Piedone, mesaj tăios către Nicușor: ”Bucureștiul te vrea dus”

”În 2020 am câștigat primăria Sectorului 5 contrar tuturor sondajelor de opinie, care dădeau la vremea respectivă PSD, USR care era pe val la vremea respectivă. Eu eram la și alții. Dar iată că imposibilul a fost făcut posibil datorită cetățenilor care nu se mai duc după nicio fentă și au înțeles că acest sondaje sunt o pură manipulare.

Singurul sondaj care astăzi poate exista real, nu virtual, este urna de vot – 9 iunie.”, a mai precizat primarul Sectorului 5.

Cristian Popescu Piedone susține că finala din 9 iunie pentru Primăria Capitalei se va da între el și Sebastian Burduja, candidatul PNL.

”Mi se pare anormal ca Burduja să fie cotat la alt procent ca acum o săptămână. Eu merg între oameni, nu stau în cancelariile lor de partid, dar oamenii cei mulți nu sunt interesați de aceste lucruri. Aceste sondaje îi vor motiva pe oameni. Finala se va da nu între mine și Nicușor Dan sau Gabriela Firea, se va da între mine și Sebastian Burduja. Intelectualitatea și tinerețea și performanța lui Burduja se vor confrunta cu experiența mea de viață. Eu nu cred că Burduja este doar la 16 procente”, a spus Piedone.

sursa: puterea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *