• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Tragedie fără margini: El este românul care a murit în urma exploziei din Italia

Apr 13, 2024

Pavel Petronel Tănase, 45 de ani, muncitorul român care a murit marți după-amiază în accidentul dramatic din Italia, petrecut la hidrocentrala Bargi, lângă Bologna, locuia la periferia localității Settimo Torinese.

Anterior, a locuit la Torino, iar în 2009 s-a mutat la Settimo împreună cu soția sa Laura și cei doi gemeni în vârstă de 14 ani. “Astăzi, am mers la familie și am făcut o rugăciune, încercând să le dau curaj. Noi ca parohie ne vom ocupa de înmormântare – consulul Mirela Dumitrescu și primarul Elena Piastra ne-au asigurat tot sprijinul necesar”, a spus parohul bisericii ortodoxe din Settimo, Paul Porcescu.

“Astăzi este ziua durerii. Întreaga comunitate este alături de familie și ca oraș suntem în contact cu ei, cu soția lui, pentru a evalua tot ce ar putea avea nevoie”. Elena Piastra, primarul orașului Settimo Torinese, și-a exprimat condoleanțele.

“Este o familie care locuiește în Settimo din anul 2000, așadar foarte înrădăcinată în zonă – observă primul cetățean – cu doi copii care urmează gimnaziul. Am luat imediat măsuri pentru ca familia și de asemenea școala să acorde sprijin clasei și tuturor copiilor”, adaugă Piastra, subliniind că “este de neconceput să mori la locul de muncă, nu există cuvânt de consolare”.
 Sursa: stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *