• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Gigantul care pune stăpânire pe România: Va deschide 35 de magazin noi în 2024

Apr 13, 2024

O mare companie are în plan să facă investiții masive în România. Numai în 2024, au alocat peste 11 milioane de euro, de cinci ori mai mult decât în 2023.

Lagardere Travel Retail face investiții de milioane de euro în România. Cu o prezență de aproape 30 de ani în țară, se concentrează pe zonele de tranzit urban, cum ar fi aeroporturi, gări, spitale, galerii comerciale și centre de afaceri.

Operează o rețea de 300 de magazine, care acoperă segmentele News & Convenience, Travel Essentials, Gifts & Souvenirs și Foodservice, sub 6 branduri: Inmedio, Relay, 1Minute, HUB Convenience, So Coffee și Pizza La Mia Stazione.

În 2023, magazinele Inmedio au fost principala sursă de creștere pentru companie, după ce s-au extins cu 20 de magazine. Numai anul trecut, Lagardere Travel Retail a înregistrat peste 40 de milioane de tranzacții în cele peste 300 de magazine

Pentru acest an, compania intenționează să deschidă 35 de magazine noi, din care 15 vor fi sub brandul Inmedio. Trei dintre acestea au fost deja inaugurate în galeriile Kaufland din Zalău, Constanța și Vișeul de Sus. Alte două urmează să fie deschise în Argeș.

„Parteneriatele cu antreprenorii și echipele lor au continuat să fie și anul trecut cel mai important motor de creștere pentru Lagardere Travel Retail. Astfel, prin eforturile lor cumulate, Inmedio a înregistrat anul trecut cea mai mare creștere la nivel de rețea.

Continuăm și anul acesta planurile accelerate de expansiune, în linie cu proiectele dezvoltate de partenerii noștri din real estate”, a precizat Costin Neacșu, Chief Operating Officer în cadrul Lagardere Travel Retail România.

Proiectul implică instalarea unui cuptor cu arc electric și este construit complet de la zero. Se estimează că fabrica va fi finalizată între 2027 și 2030. Cheltuielile pentru prima etapă sunt estimate la aproximativ 160 de milioane de euro, în timp ce pentru a doua etapă se estimează între 700 și 800 de milioane de euro.

 

 

Sursa: stiripesurse

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *