• Thu. Jun 20th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Iubita unuia dintre suspecţii în crima de la Padina rupe tăcerea. Afirmații sub protecția anonimatului pentru că se teme pentru viața ei

Feb 13, 2024

Apar noi elemente în cazul crimei de la Padina, în care trei frați, fii ai vrăjitoarei Sidonia, au fost reținuți de polițiști și suspectați că au ucis cu maceta un bărbat de 41 de ani.

Jurnaliștii au reușit să discute cu partenera unuia dintre suspecți, care spune că în urma evenimentului de la Padina se teme pentru viața ei.

“Nu este absolut nimic adevărat. Nu aveau cum să aibă oamenii ăștia macete la ei într-un club, în primul și în primul rând. În al doilea rând, oamenii ăștia s-au dus să se distreze acolo, nu s-au dus pe scandal. Nu s-au dus să facă niciun fel de belea pe acolo. Oamenii ăștia (suspecții, n.r.) au fost atacați.

Mă tem pentru viața mea. Am înțeles că (cei care i-ar fi agresat pe suspecții reținuți, n.r.) sunt foarte periculoși. Sunt din nu știu ce clan, clanul Ghenosu”, a spus această persoană la Antena 3, a cărei identitate a fost protejată.

Arma crimei nu a fost găsită până acum. Este în continuare căutată

Între timp, zeci de oameni s-au strâns la casa bărbatului omorât cu maceta, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Cadavrul victimei a fost dus ieri la Serviciul de Medicină Legală din Târgoviște și a fost ridicat de către familie aseară, și adus la locuința din Târgoviște.

Sorin Anghel urma să împlinească vârsta de 42 de ani pe data de 15 februarie. Vecinii și cunoscuții săi spun că era om gospodar și neconflictual.

Și cumnatul său a fost rănit în urma scandalului de la Padina. El a fost tăiat în zona abdomenului, dus la spital și cusut de medici, după care a fost lăsat să plece acasă.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *