Telenovela Gabi Bădălău – Claudia Pătrășcanu continuă

Deși Claudia Pătrășcanu i-a cerut fostului soț, Gabi Bădălău suma de 6.000 de euro, acesta ar plăti doar 300 de lei pe lună. În plus, Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că nu achită la timp nici taxa pentru școala privată a celor doi copii.

„Gabi nu îmi dă mie niciun ban. Pensia copiilor este de 300 de lei pe lună. Dacă tu poți să trăiești cu atât… Suntem singurii părinți care nu plătim la timp la școală, sunt sunată lunar. Am fost de acord cu școala privată amândoi. Dacă vrea, o plătește. Dacă nu, asta e.’, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Deranjat de aceste declarații, Gabi Bădălău a răbufnit la adresa fostei sale soții, pe care a acuzat-o la rândul lui de șantaj.

„Ea (n.r. – Claudia Pătrășcanu) nu știe să vorbească altceva decât despre familia Bădălău, de când am divorțat nu există nicio apariție a ei în care să nu vorbească despre mine, lucru foarte simplu de verificat cu un search pe Google.

Am terminat divorțul și ea ar trebui să fie fericită că a scăpat din această familie malefică, ce a dat-o afară din casă, îi lua banii de pe concerte, o maltrata, o chinuia”, a declarat omul de afaceri la emisiunea Xtra Night.

Claudia Pătrășcanu continuă războiul cu familia Bădălău. Mesaje private
Claudia Pătrășcanu. Sursa: Arhiva EVZ

Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa fostei sale soacre

Claudia Pătrașcanu are ceva de împărțit și cu fosta sa socră pe care o consideră responsabilă de neînțelegerile din mariaj. Artist spune că Gabi Bădălău a fost influențat de mama lui, care adăugă Pătrășcanu, ar fi avut un rol decisiv în distrugerea mariajului.

„Tot ce se întâmplă între mine și Gabi este mâna acestei femei. Care încă nu a reușit să taie cordonul ombilical de fiul său. O femeie care își bagă nasul în orice. Care distruge vieți doar pentru că dânsa nu a trăit-o pe a ei în iubire și respect. Și atunci se ocupă să distrugă viața fiului, relația fiului cu copiii lui. Tot dânsa a dat cu pumnul în masă să ne dea afară din casă. Diferența face că eu nu mi-am părăsit niciodată copiii.

De câțiva ani tot o rog civilizat să nu le mai administreze medicamente copiilor, antibiotice și nurofen, fără prescripția medicală și nu înțelege. O face de fiecare dată când copiii merg la Bolintin. Le spune să țină secret, să nu-mi spună, că nu mai primesc nimic. Altfel, tatăl îi va părăsi de tot. Copiii îmi vin cu tot felul de stări de acolo și purtăm aceeași discuție în care o implor să nu le mai dea nimic fără voia mea”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău este influențat de mama lui

Acuzațiile la adresa fostei sale continuă cu afirmații extrem de grave. Claudia Pătrășcanu a mai spus că mama fostului ei soț ar fi incendiat casa din Bolinitin, deșii copii se aflau în casă.

Mai mult, spune artista, soacra ar fi încercat să-i influențeze și copii spunându-le că mama lor este o femeie rea, care suferă de boli psihice și care i-ar fi neglijat când aceștia erau mici.

„Înainte de Crăciun, această femeie a dat foc la casa din Bolintin, copiii mei erau în casa aceea, dormeau, era ora prânzului. Copiilor le-a fost frică să-mi spună, de teamă că îi cearta și le rupe urechile.

Le spune copiilor că sunt o mamă rea, bolnavă psihic, că nu le-am dat să mănânce când erau mici, că plecam de acasă și îi lăsam. O pune și pe menajera lor să le spună asta, ca să fie mai mulți și poate mai credibili, în mintea lor.

Bineînțeles că n-am să le permit să se mai joace cu mintea lor și am început să le arăt copiilor tot adevărul negru pe alb. Am impresia că, din ura ce mi-o poartă mie, nu mai țin cont de sufletul copiilor și nu mai au Dumnezeu oamenii ăștia”, a adăugat Pătrășcanu.

Gabi Badalau
Sursa: Arhiva EVZ

Mesaj pentru fosta soacră

Artista o mai acuză pe fost soacră de faptul că și acum, după divorț, încă urmărește să distrugă relația dintre cei doi copii și tatăl lor.

„I-am sugerat să-l lase pe Gabi să vina el după copii, dar de un an jumate vine dânsa, tocmai să distrugă orice relație între tată și copii. În loc să stea să-și apropie copilul de propriii lui copii, a reușit să dezbine. N-am s-o uit pe bătrâna ei soacra, cand îmi zicea: Ce o să-ți facă ție această femeie…O să vezi!”, a completat Claudia Pătrășcanu.

În finalul interviului fosta soție a lui Gabi Bădălău a mai spus că fosta ei soacră ar fi inventat procesul cu telefoane și camere, astfel încât cei doi copii să nu-și mai poată suna mama când sunt în vizită la tatăl lor.

„A încercat să-mi mușamalizeze atâtea. A inventat procesul cu camere și telefoane. Motiv pentru care copiii n-au cum să mă sune și să-i sun când sunt acolo, sunt sechestrați’ la vârsta lor. Dacă li se întâmplă ceva, n-au cum să mă sune. Ei știu bine cine le-a pus microfoane și camere. Cât am stat acolo, vorbeau mereu prin băi și spuneau că-s ascultați. Acum, au găsit alt motiv pentru a-mi mânca banii și a influența copiii cu tâmpenii.

Să-și vadă de copiii lor. Să învețe să fie bunici, să-si aștepte nepoții acasă. Să țină cont de ceea ce nu au voie să administreze copiilor și să-și țină gura în fața copiilor mei pe care i-au dat afară din casă fără pic de remușcare”, a conchis Claudia Pătrășcanu.
sursa:EVZ.ro