Triughi amoros la Primăria Botoșani

Primarul din Botoșani a fost denunțat chiar de soțule femeii pe care edilul Cosmin Andrei a promovat-o ilegal în funcția amintită mai sus. Bărbatul înșealat spune că a încercat să-l contacteze pe primar pentru a tranșa problema ca între bărbați.

Soțul încornorat ar fi vrut să-l pună în temă pe amant cum că femeia pe care el o va promova doar se folosește de puterea primarului. În plus, a adăugat soțul înșelat „în momentul în care o să se întâmple o nefăcută, ea o să recunoască tot”. Și se pare că avut dreptate. Femeia a fost contactată de procurorii DNA și a recunoscut tot în fața procurorilor.

Primăria Botoșani
Sursa foto: Arhiva EvZ

Soțul înșelat, denunț la DNA

Scandalul amoros din Pirmăria Botoșani s-a lăsat cu demiteri și cu două capete de acuzare pe numele primarului Cosmin Andrei. Edilul este cercetat acum de DNA pentru că ar fi trucat angajările, în plus s-a autosuspendat din PSD.

Procurorii DNA au fost sesizați chiar de soțul înșelat. Se pare că acesta a profitat de neglijența soției sale care a venit acasă cu un bilețel în care erau exemplificate subictele, iar pe telefona avea pasaje cu răspunsuri din articolele de lege. De profesie șofer de camion, înșelatul soț a avut o atitudine ironică față de întreaga situație.

Primarul municipiului Botoșani
Cosmin Andrei. Sursa foto: Facebook

„Tot orașul Botoșani trebuie să-i mulțumească soției mele”

Bărbatul a precizat că toți locuitorii din Botoșani ar fi trebuit să-i mulțumească soției lui pentru bulevardele decorate cu flori.

„Tot orașul Botoșani, sincer, ar trebui să îi mulțumească nevestei mele. Când avea Botoșaniul lalele și crini imperiali pe bulevard, serios? În octombrie, noiembrie, săpau aia în 2022 de rupeau pământul. N-am știut ce flori o să apară. Harnici. Și în primăvară când apar lalele, au apărut lalele. Lalelele sunt principalele flori ale soției”, a afirmat bărbatul”.

Soțul înșelat și-a continuat ironiile la adresa primarului din Botoșani, suspendat în timp din Partidul Social Democrat. „Eu îl aleg, eu îl votez (n.red. – pe primarul Cosmin Andrei). Direct îi pun ștampila. Eu am încercat să îl contactez, să vorbesc cu el ca între bărbați, să îi explic că ea doar l-a folosit pe el și în momentul în care o să se întâmple o nefăcută, ea o să recunoască tot. Și așa a fost”, continuat bărbatul.
În momentul de față primarul din Botoșani a fost plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile și s-a autosupendat din toate funcțiile politice.

sursa:EVZ.ro