• Fri. Feb 23rd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Pro România Brașov trece în bloc la PNL

Feb 2, 2024

PNL Brașov își mărește rândurile în urma unei mișcări neașteptate din partea liderilor de la Pro România Brașov, care și-au părăsit partidul.

Se pare, însă, că ei vor fi urmați de mai mulți primari în funcție și consilieri locali tot de la același partid.

Primii care au făcut mișcarea sunt președintele Filialei Brașov a Pro România, Mihai Mohaci, și consilierul județean Cătălin Leonte. Nu sunt, însă, singurii, pentru că alături de ei au trecut la PNL și alți reprezentanți ai partidului, iar lista este deschisă.

Noii membri PNL au fost prezentați într-o conferință de presă a Organizației Județene Brașov a PNL, în prezența președintelui filialei, Adrian Veștea.

„Am fost o echipă care vrea binele Brașovului. În special Cătălin Leonte s-a alăturat Grupului PNL din Consiliul Județean Brașov. De asemenea, a fost o perioadă scurtă în care am colaborat și cu președintele Pro România Brașov, Mihai Mohaci. De asemenea, se va alătura echipei și Liviu Lupu, care a fost implicat în activitățile la nivelul municipiului Brașov”, a declarat președintele PNL Brașov, Adrian Veștea.

Veștea susține că în scurt timp vor trece la PNL Brașov mai mulți primari în funcție sau consilieri locali de la Pro România.

”PNL a fost deschis pentru colaborare și pentru a construi. Am apreciat la Veștea viziunea privind dezvoltarea urbană și investiția în concept. Lumea începe să uite, dar aeroportul este o investiție extraordinară pentru județ. De asemenea, sunt câteva proiecte pe care le-aș dori realizate”, a afirmat Mihai Mohaci.

Președintele Partidului Pro România este Victor Ponta, în timp ce prim-vicepreședinți sunt Corina Crețu, Nicolae Bănicioiu și Cătălin Nechifor.

sursa:puterea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *