• Thu. Jun 20th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Nicolae Ciucă nu vrea să comenteze dosarul lui Iulian Dumitrescu, acuzat de mită

Feb 2, 2024

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a discutat, joi, cu Iulian Dumitrescu, liderul partidului de la Prahova, acuzat de luare de mită, înainte ca acesta să se retragă din funcția politică de prim-vicepreședinte PNL.

Decizia ar fi fost luată pentru a nu prejudicia imaginea partidului, susține Ciucă.

„PNL nu a obstrucționat justiția. În momentul în care am avut comunicatul DNA am stat de vorbă cu dl Iulian Dumitrescu și pentru a evita prejudiciul de imagine adus partidului a decis să-și dea demisia. Nu comentez ce este in dosar, este o anchetă în derulare. Așa vom proceda și de aici inainte”, a declarat, vineri, Ciucă la sediul central al partidului.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, și-a dat demisia, joi seara, din toate funcțiile deținute la PNL.

Dumitrescu are interdicţie de a-şi exercita funcţia președinte al CJ Prahova pentru o perioadă de 60 de zile, după ce a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA.

Liderul PNL Iulian Dumitrescu, acuzat de luare de mită și fals în declarații, a fost denunțat la DNA de către Ionel Pirpiliu, fratele fostului deputat PDL, Ştefan Pirpiliu.

sursa:puterea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *