• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Nicolae Ciucă explică mesajul șefului Statului Major care avertiza asupra unui risc de război și îl contrazicea pe Ciolacu

Feb 2, 2024

Liderul PNL a declarat, în contextul în care șeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Gheorghiţă Vlad, a susținut că românii trebuie să fie îngrijorați și să se pregătească de război, că este un mesaj „care vizează nevoia de legiferare”.

„Este vorba de mesajul profesional. Cred că generalul Vlad a transmis un mesaj care vizează nevoia de legiferare, de reglementări, astfel să avem un bun mecanism care să ne asigure consolidarea capabilităților de apărare a țării. În ceea ce privește riscurile, suntem totuși o țară la granița unui conflict. Nu putem să stăm nepăsători, iar în acest context trebuie să luăm toate măsurile”, a declarat Nicolae Ciucă.

Noul șef al Statului Major al Apărării, general-locotenent Gheorghiţă Vlad, susține că românii trebuie să fie îngrijorați și să se pregătească de război, pentru că Rusia nu se va opri în Ucraina dacă va câștiga.

Zilele trecute, premierul Ciolacu transmitea un mesaj total opus

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat vineri la Baia Mare că “nu este cazul să ne pregătim de război”, precizare făcută în contextul unor declaraţii lansate în Marea Britanie despre posibilitatea producerii unui război în Europa generat de Rusia.

sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *