Advertisement

Nelu Vlad, în vârstă de 73 de ani, este internat la spitalul din Cluj. Artistul a ajuns pe mâna medicilor după ce, pe data de 27 ianuarie 2024, i s-a făcut rău în timpul unui spectacol. Doctorii au identificat un hematom pe creier, inoperabil, și i-au recomandat să renunțe la muzică pentru o perioadă.

Nelu Vlad și-a anulat concertele

Solistul trupei Azur a spus că va mai sta internat încă 10 zile și-a anulat toate concertele. Momentan, el nu a anunțat când va reveni pe scenă.

ADVERTISMENT
SCROLL TO CONTINUE WITH CONTENT

Advertisement

„Sunt mult mai bine! E îmbucurător faptul că, din zi in zi, starea mea se ameliorează. Aproximativ zece zile voi rămâne aici în spital, sub supraveghere și îngrijire medicală, apoi obligatoriu, urmează două săptămâni de odihnă. Am anulat, în consecință, toate concertele pe care pe aveam cu trupa în această perioadă”, a declarat artistul pentru Click.

nelu vlad
Nelu Vlad, de la Azur, se retrage din lumina reflectoarelor. Deja și-a anulat toate concertele. Sursa foto Youtube

I s-a făcut rău în timpul unui concert

Cântărețul a ajuns la Spitalul din Cluj, în stare gravă, la scurt timp după ce artiștii Cătălin Crișan și Dan Ciotoi au fost operați de urgență. Artistului i s-ar fi făcut rău chiar în timpul unui spectacol. Înainte să urce pe scenă, ek și-a pierdut echilibrul și vederea. Acesta și-a terminat concertul, chiar dacă era la un pas de leșin.

Advertisement

nelu vlad azur
Nelu Vlad, de la Azur, se retrage din lumina reflectoarelor. Deja și-a anulat toate concertele. Sursa foto Youtube

Nelu Vlad, diagnosticat cu hematom pe creier

După încheierea concertului, colegii artistului au sunat la 112, solicitând intervenția unui echipaj medical. Solistul trupei Azur a fost internat de urgență la Spitalul din Cluj. Cântărețul a fost diagnosticat cu hematom pe creier și a fost operat.

„Mi s-a făcut rău inițial la un concert, la Satu Mare. Mi-am pierdut echilibrul și nu puteam să urc pe scenă. Cu ajutorul colegilor am urcat, am rămas într-o poziție fixă, am cântat două ore, apoi am plecat la Cluj. Acolo, aceeași poveste, numai că a fost mai pronunțată și mi-am pierdut și vederea. După ce mi-am revenit, vedeam dublu.
Am chemat Salvarea, m-au dus la Urgență și mi-au găsit un hematom între creierul mic și creierul mare imposibil de operat. Am trecut pe tratament, după trei zile sunt semne că o să-mi revin. Am început să merg și să văd bine, sunt pe mâna unui specialist vestit, dr. Văcăraș. E foarte atașat de pacienți și explicit, mi-a promis că în zece zile rezolvă problema”, a declarat artistul în vârstă de 73 de ani.
sursa:EVZ.ro