O prezentatoare de la PRO TV Chișinău s-a făcut de râs în fața unei țări întregi. Este vorba de Diana Ambros, care a făcut o gafă în timpul transmisiei știrilor sportive. În loc să pronunțe „Camerun”, țara care a fost învinsă cu 2-0 de Nigeria și eliminată de la Cupa Africii, moderatoarea a pronunțat cuvântul ”Cameraman”.

Prezentatoarea știrilor sportive a mai făcut o încercare și a rostit „Cameramun”, însă nici de data aceasta nu a nimerit pronunția corectă.

Gafă uriașă la PRO TV Chișinău

„Cupa Africii intră în faza play-off, iar aseară s-au stabilit primele două echipe calificate în sferturi. Angola a obținut cea mai mare victorie din istoria sa chiar dacă avea un jucător eliminat încă din minutul 17. Nigeria a obținut și e biletul pentru faza următoare după ce a eliminat Cameramanul… Camerumunul”, a spus știrista de la Chișinău.

diana ambros
Gafă uriașă, în direct, la PRO TV. Prezentatoarea s-a blocat. Sursa foto TIK TOK

A ajuns virală pe Internet

Prezentatoarea a ajuns virală pe Tik Tok. Internauții s-a amuzat copios și au spus că nu este normal să se întâmple așa ceva la televizor.

„Și-au făcut cameramanii națională de fotbal”/”Asta e Moldova. Mai bine spunea în rusă”/”Băăăă.. nu cred: ))) ”/”Era Trafalet de la Teo Show”/”Pro Tv Chișinău… ce vrei?!”/”Camera-mama ei de știristă”/”Camerunul, fata mea”, au fost doar o parte dintre comentariile utilizatorilor.

Cine este Diana Ambros

Diana Ambros s-a alăturat echipei Pro Tv Chișinău în anul 2020 – după ce a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, la Universitatea din Bălți (2016-2019). A început munca pe teren, ca reporter, din 2020 până în octombrie 2023. La finalul anului trecut a ajuns la pupitrul știrilor Pro Tv. Jurnalista din Republica Moldova va continua să realizeze și reportaje. Aceasta a declarat că îi plac provocările și că este gata să dea tot ce e mai bun, potrivit Cancan.

diana ambros
Gafă uriașă, în direct, la PRO TV. Prezentatoarea s-a blocat. Sursa foto Instagram

„Este o nouă experiență, o nouă provocare pentru mine. Voi prezenta știrile în weekend, însă voi rămâne și pe postul de reporter… pe primărie, municipiu. Anul acesta este în derulare o campanie de a mea: Capitala ambuteiajelor… problema, cauze, recomandările experților de la noi”, a spus Diana Ambros.
sursa:EVZ.ro