• Fri. Feb 23rd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Unde locuiește, în scripte, Iulian Dumitrescu

Feb 1, 2024

Descinderile din această dimineață ale procurorilor DNA la „19 locații situate pe raza municipiului București și a județelor Ilfov și Prahova” îl vizează pe prim vicepreședintele PNL, Iulian Dumitrescu, în prezent președinte al Consiliului Județean Prahova, dar s-a omis, poate, chiar locația unde aceasta locuiește în scripte.

Cu o lună înainte de alegerile locale din 2020, mai exact la sfârșitul lunii august, liderul PSD Prahova de la acea vreme, Bogdan Toader, dezvăluia că Iulian Dumitrescu, candidat la președinția CJ Prahova, Dumitru Tudone, candidat pe listele pentru Consiliul Județean, respectiv Dragoș Niță, candidat pentru Primăria Plopeni, stau toți trei, cel puțin în acte, într-un apartament de 41 de mp.

Trei lideri PNL Prahova s-au înghesuit într-un apartament din …Plopeni

„Ca să poată candida la funcții în Prahova, trei candidați PNL s-au mutat împreună, într-un apartament de 41 mp! Un apartament din Plopeni pare să fi devenit un imobil foarte căutat de către candidații Partidului Național Liberal la diferite funcții. Da, ați citit bine, este vorba despre un apartament minuscul, de doar 41 de metri pătrați, aflat într-un bloc din cartierul Diana al orașului, altădată muncitoresc, Plopeni!

Iulian Dumitrescu (candidat la președinția Consiliului Județean Prahova), Dumitru Tudone (candidat pentru un post de consilier județean) și Dragoș Niță (candidat la Primăria Plopeni) se înghesuie cu toții, cel puțin în acte, în apartamentul modest pus la dispoziție de domnul Niță și conviețuiesc, Dumnezeu știe cum, alături de familiile domniilor lor. Sau nu?

În acte, cei trei figurează cu domiciliul la aceeași adresă, primii doi fiind luați în spațiu de Dragoș Niță. Dacă vă întrebați de ce, răspunsul este simplu!

Fiindcă atât Dumitru Tudone, cât și Iulian Dumitrescu sunt atât de prahoveni încât, anterior, aveau domiciliul în acte în… Călărași. În județul Călărași, pe care Dumitrescu și angajatul său, Tudone, l-au administrat cu atâta corectitudine, încât i-au îngrozit și pe jurnaliștii de la „România, te iubesc!”.

E grav și trist că după ce au „terminat” treaba în Călărași, „înghesuiții” vor să pună mâna pe județul Prahova. Iar aranjamentele pe care le fac în actele de identitate denotă deopotrivă disperare, caractere periculoase și înșelătoare!

Cu toate aceste sforțări ale domniilor lor, suntem convinși că prahovenii nu se vor lasa păcăliți!

P.S. Când și-a încheiat mandatul de parlamentar în circumscripția electorală nr. 12 Călărași, Iulian Dumitrescu s-a transferat la Prahova, căpătând buletin de Plopeni, cu sprijinul direct al subordonatului său din partid, Dragoș Niță. Care, se vede treaba, a mers mai departe cu milostenia și l-a primit în spațiu, anul acesta, și pe un alt fugar din Călărași – Dumitru Tudone!”, scria Bogdan Toader, la aceea vreme pe Facebook. Ulterior, toți trei au candidat pe lista PNL și astfel Iulian Dumitrescu a ajuns președintele CJ Prahova, Dumitru Tudone- vicepreședinte al CJ Prahova și Dragoș Niță-primar al orașului Plopeni. Practic, Iulian Dumitrescu își are domiciliul în apartamentul primarului de la Plopeni.
sursa:puterea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *