• Tue. May 21st, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Grindeanu a pierdut prima bătălie cu spitale CFR: A deblocat 300 de posturi vacante

Feb 1, 2024

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a semnat ieri un document prin care demonstrează că a făcut un pas în spate în scandalul trecerii gratuite a celor 15 spitale CFR către autoritățile locale.

PUTEREA a semnalat recent că ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a primit un sprijin nesperat de la ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, în tunul imobiliar al trecerii rapide a celor 15 spitale CFR şi 22 de ambulatorii către autoritățile locale.

Citește și: Rafila îl ajută pe Grindeanu să scape mai repede de spitalele CFR

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat, pe 11 ianuarie 2024, că Guvernul României a aprobat scoaterea la concurs a peste 7.600 de posturi vacante sau temporar vacante din sectorul de sănătate și asistență socială, în urma a două Memorandumuri propuse de către Ministerul Sănătății și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. Dar, atenție, niciunul dintre cele 7.600 de posturi vacante nu era scos la concurs din rețeaua medicală a Ministerului Transporturilor.

Dar, surpriză! Ieri, ministrul Sorin Grindeanu a semnat memorandumul prin care solicită Guvernului României scoaterea la concurs a 300 de posturi vacante sau temporar vacante din rețeaua medicală a Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

Așadar, de teama unui nou conflict cu cei din rețeaua medicală a CFR , Sorin Grindeanu a renunțat la sprijinul nesperat al colegului de partid Alexandru Rafila și cere premierului Marcel Ciolacu deblocarea a 300 de posturi pentru cele 15 spitale CFR și 22 de ambulatorii. Tic-tic, tic-tac, Sorin Grindeanu!
sursa:puterea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *