• Fri. Feb 23rd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Fane Căpăţână, reţinut, din nou, de poliţie. Cunoscutul interlop, eliberat în vara lui 2023, este acuzat de înşelăciune prin metoda „Maradona”

Feb 1, 2024

Fane Căpățână este recent eliberat din pușcărie, ultima condamnare având-o pentru ”schema Maradona”, așa cum se numește în lumea interlopă metoda de a fura bani prin uzurparea de calități oficiale.

”Ieri, 31 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat cercetat pentru furt calificat și uzurpare de calități oficiale.
În fapt, în noaptea de 21 spre 22 ianuarie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați, prin apel 112, de către un cetățean străin, cu privire la faptul că, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1BE577, din direcția Buzău către Ploiești, la ieșire din municipiul Buzău, a fost oprit în trafic de către un bărbat.

Acesta, folosindu-se de calități oficiale, i-ar fi solicitat documentele pentru control, atât lui, cât și pasagerilor.

În acest context, bărbatul ar fi sustras din portofelele ocupanților mașinii 3.800 de euro.

Citeşte şi: Victor Ciutacu, despre Ferma Dacilor: Nici dacă Dinicu își ungea singur pensiunea cu untură și catran și după aia-i dădea foc cu o baterie de cocktailuri Motolov, nu putea obține o pălălaie de 1.000 grade Celsius”

Imediat după primirea sesizării, cercetările au fost preluate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, iar datele oferite de apelant referitoare la persoana care l-ar fi abordat și la autovehiculul ce ar fi fost utilizat de către aceasta au fost prelucrate cu operativitate întregului dispozitiv de ordine publică.

În urma investigațiilor derulate, polițiștii au stabilit că bănuit de săvârșirea faptei este un bărbat, de 55 de ani, din București.

Acesta a fost depistat pe raza localității de domiciliu și a fost condus la sediul poliției pentru audieri, în vederea continuării cercetărilor și documentării întregii activități infracționale.

În urma materialului probator administrat, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar astăzi, urmează a fi prezentat parchetului, cu propuneri legale.”, arată un comunicat al Poliției.

Sursa:romaniatv.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *