• Fri. Feb 23rd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Ultimă oră: Trupul infractorului a cărui mână a fost găsită în Dâmbovița e căutat în Barajul Dragoslavele

Dec 11, 2023

Trupul bărbatului de 53 de ani, a cărui mână a fost găsită în noaptea de vineri spre sâmbătă în apropierea râului Dâmbovița, este căutat duminică și în barajul Dragoslavele, județul Argeș.

Acțiunea pentru găsirea trupului bărbatului de 53 de ani continuă duminică, inclusiv în barajul Dragoslavele.

„Un echipaj de pompieri participă la căutările din localitatea Dragoslavele. Pentru găsirea trupului bărbatului în vârstă de 53 de ani se fac căutări și în barajul Dragoslavele cu o barcă de salvare a pompierilor de la Detașamentul Câmpulung”, a anunțat ISU Argeș.
În noaptea de vineri spre sâmbătă pe raza comunei Dragoslavele, pe DJ 725, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmbovița, a fost găsit un fragment de mână de om, prezentând leziuni cu aspect de mușcături de animale.
„În urma prelevării amprentelor de la fragmentul de membru superior drept, găsit în noaptea de 08 spre 09 decembrie, în comuna Dragoslavele, și a implementării acestora în baza de date, polițiștii au reușit identificarea persoanei careia îi aparține, respectiv un barbat de 53 de ani, care figurează cu domiciliul în municipiul București”, a transmis sâmbătă după-amiaza IPJ Argeș.

De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul figurează cu antecedente penale.
Cercetarile în acest caz continuă pentru identificarea restului cadavrului.
sursa: stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *