• Fri. Feb 23rd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

VIDEO – Ciolacu (Kamikaze Nepopularul ) isi asumă tot si acuză scurgeri de informații în coaliție: ‘Unii colegi înregistrează sau dau stenograme presei!”…Până intr-o zi…când nu va mai fi premier !…

Dec 2, 2023

VIDEO – Ciolacu (Kamikaze Nepopularul ) isi asumă tot si acuză scurgeri de informații în coaliție: ‘Unii colegi înregistrează sau dau stenograme presei !”

E de Comă…Nu a invățat nimic din treaba cu Cash-ul..Sau a inceput să ii placă să si-o fure !…

Premierul Marcel Ciolacu s-a declarat vineri, la România, deranjat de faptul că „unii colegi” din coaliție transmit presei informații din ședințe.

„Cel mai rău m-a supărat și o să mă supăr în continuare, dar sper să găsim până la urmă maturitatea politică să depășim și acest lucru, e când facem ședințe de coaliție unde se discută foarte multe și unii dintre colegi înregistrează sau dau stenograme din timpul ședinței sau iau anumite informații că urmează ca guvernul să ia o decizie și imediat o transmit presei pe surse, off-the-record și să încerce să aibă un avantaj politic sau să facă un serviciu cumva din presă. Nu pot să accept acest lucru la acest nivel. Există un cerc restrâns al coaliției unde trebuie să existe un respect”, a adăugat prim-ministrul.

Sursa:stiripesurse

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *