• Sat. Dec 9th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Un actor din serialul ‘Grey’s Anatomy’, desemnat ‘cel mai sexy bărbat în viață’. Are 57 de ani și s-a declarat ‘complet șocat’ / FOTO

Nov 8, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Actorul Patrick Dempsey a fost desemnat marți de revista People “cel mai sexy bărbat în viață” pentru 2023, preluând titlul de la Chris Evans, starul Marvel și laureat în 2022.

Dempsey, în vârstă de 57 de ani, a declarat că a fost “complet șocat” când a auzit vestea și a crezut că este o glumă.

“Este frumos să ai recunoașterea și, cu siguranță, ego-ul meu primește o mică doză, dar îmi oferă posibilitatea pentru ceva pozitiv”, a declarat Dempsey pentru People.

Dempsey a devenit din ce în ce mai popular de-a lungul anilor, jucând în aproape 250 de episoade din serialul “Grey’s Anatomy”, în rolul neurochirurgului Derek “McDreamy” Shepherd.

Dempsey, căsătorit cu Jillian, make up artist, s-a declarat curios de modul în care copiii săi, Talula, în vârstă de 21 de ani, și gemenii Sullivan și Darby, în vârstă de 16 ani, vor reacționa la noul său statut: “Vor face mișto de mine, se vor lua de mine și vor găsi toate motivele pentru care nu ar trebui să primesc premiul. Ceea ce este bine, ei mă mențin tânăr”.

În decembrie, Dempsey va putea fi văzut în filmul biografic “Ferrari”, regizat de Michael Mann, în care îl va întruchipa pe pilotul italian de Formula 1 Piero Taruffi alături de Adam Driver și Penelope Cruz.

Un alt proiect de pasiune al lui Dempsey include Centrul Dempsey, pe care l-a fondat în onoarea mamei sale decedate pentru a sprijini pacienții cu cancer și pe cei dragi acestora.
Sursa:stiripesurse

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *