• Sat. Dec 9th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Un şofer începător cu BMW a făcut „acordeon” o maşină parcată lângă un stâlp

Nov 7, 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 9 Second

Un tânăr de doar 19 ani din Berzovia a cauzat daună totală unui autoturism parcat după ce l-a izbit cu viteză și l-a proiectat în stâlp.

Un şofer începător cu BMW a intrat cu aproape 200 de km/h într-o maşină parcată, care s-a înfăşurat în jurul unui stâlp.

Concducătorul auto cu permis de numai câteva luni a intrat cu aproape 200 de km/h într-o maşină parcată, care s-a înfăşurat în jurul unui stâlp de pe o stradă din Bocşa, judeţul Caraş-Severin.

Accidentul s-a produs, în această dimineață, la Bocșa la ieșirea spre Reșița. Un tânăr de 19 ani din Berzovia, care are permis de conducere de aproximativ jumătate de an și care se afla la volanului unui BMW cumpărat recent, a condus cu viteză foarte mare și la un moment dat, din cauza vitezei si a carosabilului ud, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a intrat în plin într-un autoturism parcat.

Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul parcat a rămas înfășurat în jurul stâlpului de electricitate de pe marginea drumului. Și BMW-ul în care se afla tânărul a fost serios avariat, dar el a scăpat teafăr.

S-a dovedit că șoferul nu consumase alcool sau alte substanțe interzise. S-a ales în schimb cu o amendă de 870 de lei pentru neadaptarea vitezei. „Șoferul a fost testat de către polițiștii de la circulație și nu era nici băut și nici drogat“, a precizat, pentru Reper24, Alina Boeru – purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. La această oră circulația se desfășoară normal, iar polițiștii au investigat deja cauzele producerii accidentului.

Accidentul s-a produs într-o curbă largă, lângă cimitirul Vouécourt. Două autovehicule s-au ciocnit violent: un autoturism, care circula pe direcția Saint-Dizier, și un microbuz, care circula pe sensul opus, spre Chaumont.

Imediat la fața locului au fost trimiși șaisprezece pompieri, veniți din Doulaincourt, Froncles și Bologna cu o mașină rutieră de urgență și trei vehicule de asistență și salvare a victimelor. La fața locului a fost prezentă și o ambulanță SAMU.

La volanul mașinii mici se afla un tânăr de 19 ani. Microbuzul avea la bord șase cetățeni români.

Șoferul mașinii a rămas blocat în habitaclu și a fost nevoie să fie descarcerat. În ciuda primului ajutor acordat prompt, tânărul șofer a murit la locul accidentului. Era un jandarm voluntar în brigada Arc-en-Barrois.

Polițiștii francezi au anunțat că nu e încă foarte clară dinamica accidentului și că o anchetă a fost deschisă pentru a stabili circumstanțele tragediei.
sursa:romaniatv.net

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *