• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Liderul Hamas Yahya Sinwar se ascunde în buncărul său și nu are contact cu asociații săi: Yoav Gallant jură că îl va elimina

Nov 7, 2023

Ministrul Apărării Yoav Gallant numește Fâșia Gaza „cea mai mare bază de teroare pe care omenirea a construit-o vreodată” și respinge orice pauză umanitară înainte ca grupurile teroriste palestiniene să elibereze cei peste 240 de ostatici pe care îi rețin.

Într-o declarație de presă televizată, Gallant spune că forțele terestre ale IDF au luat cu asalt fortărețele teroriste din Gaza „din toate direcțiile, în perfectă coordonare cu forțele maritime și aeriene” și „întăresc puterea de sufocare” în jurul orașului Gaza.

El spune că liderul Hamas Yahya Sinwar „se ascunde în buncărul său și nu are contact cu asociații săi”, jurând din nou că îl va elimina.

Referitor la cererile internaționale de pauze umanitare, Gallant spune „pauzele umanitare, pentru mine, înseamnă în primul rând captivii ținuți de animale. Nu va exista niciun armistițiu umanitar fără [întoarcerea] ostaticilor”.

sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *