• Sat. Dec 9th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

“Kamikaze ” Ciolacu anunță schimbarea legii care limitează tranzacțiile cash!PNL il vor asista când isi va face “SEPPUKU ” POLITIC !

Nov 7, 2023
1 0
Read Time:1 Minute, 57 Second

După scandalul politico-mediatic produs chiar de el, CIOLACU , pe tema platilor CASH, unde se prezenta initial ca un “KAMIKAZE”, luptându-se cu toti românii, azi, Premierul Marcel Ciolacu    sustine că a auzit vocea oamenilor care critică limitarea tranzacțiilor cash, iar în prima ședință de Guvern va revizui această măsură.

”Am spus că voi fi mereu alături de micii întreprinzători și de oamenii simpli, fără excepție. În ultimele zile am avut mai multe discuții cu aceștia, cât și cu mediul de afaceri și cu reprezentanții sistemului bancar. Și mi-au spus anumite lucruri de bun simț legate de măsurile venite de la ANAF și Ministerul Finanțelor legate de cash. Acești oameni nu sunt evazioniști, ci sunt cei pe umerii cărora se sprijină această țară!
Prin urmare, în prima ședință de Guvern voi revizui propunerile venite de la ANAF și Ministerul Finanțelor, pentru că datoria mea este să intervin atunci când lucrurile o iau într-o direcție greșită. Vocea oamenilor, a gospodarilor din mediul rural, a tuturor românilor este auzită de Guvern!
Toate limitele actuale de cash vor fi menținute, atât la persoanele fizice, cât și la cele juridice. Cu două excepții: plafonul de casă va fi de 50.000 de lei, iar avansul spre decontare 1.000 de lei/zi.

Am însă un mesaj pentru evazioniștii care au profitat de această discuție din spațiul public: voi veni peste voi! Voi veni și vă voi scoate din vămi, vă voi scoate din birourile instituțiilor statului, vă voi scoate de peste tot! Așa cum am început războiul cu cei care distrug viețile oamenilor cu păcănelele, nici voi nu veți scăpa!”, scrie Marcel Ciolacu.

La cum “joacă ” CiOLACU, urmează se pare, să asistăm in perioada următoare la un “SEPPUKU” politic, asistat de PNL, care a declarat că nu iese de la guvernare, dar va combate actualul program de guvernare!

 

sursa:stiripesurse

Toate materialele prezente pe acest articol  (texte, imagini statice și filme) reprezintă o parodie in opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest articol reprezintă interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *