• Thu. Jun 20th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Bogdan de la Ploiești față în față cu poliția pentru consumul de droguri: „Copiii dezbrăcați în pamperși, au dat jos totul! S-a dat totul peste cap”

Nov 7, 2023

Bogdan de la Ploiești ajunge din nou față în față cu Poliția Română. Celebrul manelist a fost testat și controlat pentru consum și posesie de droguri. Cât de duri au fost oamenii legii.Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi din țară, care a reușit să atingă un succes formidabil. În ultima perioadă, acesta a depășit granițele industriei muzicale, ajungând să joace și în filme. „Romina, VTM!”, pelicula în care Bogdan de la Ploiești a jucat personajul negativ, s-a bucurat de un succes fantastic. Totuși, se pare că celebritatea nu este deloc ușoară, deoarece ești în mod constant în lumina reflctoarelor, iar oamenii legii nu țin cont de nivelul de celebritate atunci când vine vorba de droguri.

Bogdan de la Ploiești a publicat pe pagina sa de TikTok un clip realizat exact când a fost oprit de un echipaj de poliție. Manelistul a explicat că este oprit în mod constant de echipajele de poliție și că, de fiecare dată, este testat și pentru consumul de droguri și pentru cel de alcool. Mai mult, acesta afirmă că oamenii legii au efectuat controale extrem de dure și, cu toate acestea, niciodată nu au găsit nimic.

Chiar și la controlul în cauză, rezultatele au fost negative, atât pentru alcool, cât și la etilotest. Bogdan de la Ploiești încheie clipul cu un mesaj extrem de important adresat tinerilor din România care îl urmăresc. Acesta a subliniat faptul că viața este cea mai importantă și trebuie să avem grijă de ea.

„Mă oprești în tot Bucureștiul, încontinuu. Ne-au testat: droguri, alcool. Control, control în portbagaje, control în portofel, control copii, dezbrăcați în pamperși, dat jos totul. N-au găsit nimic. Mă oprești în toată România. De exemplu, acum eram naș, trebuia să ajung și eu în jumătate de oră la biserică, s-a dat totul peste cap, asta este. Mulțumim, să fiți sănătoși și să aveți grijă de viața voastră că e cea mai importantă!” a spus Bogdan de la Ploiești în clipul postat pe TikTok.

 

Sursa:romainatv.net

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *