• Sat. Dec 2nd, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Se complică situația: Netanyahu refuză o solicitare directă făcută de americani

Nov 6, 2023
0 0
Read Time:57 Second

Cel puțin 240 de ostatici sunt încă în mâinile Hamas, potrivit armatei israeliene. Ei au fost duși în Fâșia Gazaîn timpul atacului din 7 octombrie.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat vineri, 3 noiembrie, că va refuza “un armistițiu temporar fără eliberarea ostaticilor” răpiți pe 7 octombrie în Israel de Hamas.

Cu puțin timp înainte, secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a declarat că a discutat cu prim-ministrul israelian despre posibilitatea unor “pauze umanitare” în conflictul dintre Israel și Hamas pentru a proteja civilii palestinieni și pentru a crește distribuirea ajutorului. Potrivit armatei israeliene, cel puțin 240 de ostatici sunt încă în mâinile mișcării palestiniene.

Un alt bombardament israelian la intrarea în principalul spital din Gaza a provocat “zeci de morți și răniți” vineri, a anunțat guvernul Hamas.

Potrivit șefului serviciului de presă al guvernului Hamas, atacul a vizat “un convoi de ambulanțe care se pregătea să transporte răniți de la spitalul al-Shifa” la granița cu Egiptul. “Acest masacru a făcut zeci de morți și răniți”, a spus el.

Într-un videoclip AFPTV, se pot vedea mai multe cadavre și persoane rănite lângă o ambulanță avariată.

Sursa:stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *