• Sat. Dec 9th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Protest împotriva lui Ciolacu. Măsuri luate de comercianți după limitarea plăților

Nov 6, 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 2 Second

Noile măsuri fiscale aprobate de actualul Guvern au creat numeroase tensiuni în mediul de afaceri. Un antreprenor din România a ales un mod aparte de a protesta împotriva lui Marcel Ciolacu.

Măsurile fiscale aplicate sub aprobarea lui Marcel Ciolacu au creat nemulțumiri în rândul agenților economici. Din acest motiv, un afacerist din România a decis să lanseze o formă de protest împotriva limitării plăților cash.

Măsurile lui Marcel Ciolacu, motiv de protest pentru agenții economici

Un afacerist din România a decis să își arate nemulțumirea vizavi de măsurile actualului Guvern, într-un mod aparte. Acesta îl pune la zid pe Marcel Ciolacu pentru limitarea plăților cu bani gheață, lansând o formă de protest în acest sens.

Agentul economic susține că nu vrea să ofere un comision de 1% băncilor, ci mai degrabă să ofere o reducere propriilor clienți. Proprietar de magazin,acesta îi încurajează pe cumpărători să achite cu bani cash, promițându-le un discount de 2%.

Afaceristul lansează astfel o formă de protest legată de măsurile fiscale impuse de Guvernul condus de Marcel Ciolacu.

,,La magazinul nostru de materiale construcții, My Store, din orașul Tismana , celor care vor plăti numerar se va acorda un discount de 2% pt orice produs cumpărat!”,a anunțat agentul economic prin intermediul unei postări în mediul online.

Renunță la plata cu cardul

Nemulțumit de decizia șefului Executivului, afaceristul vrea să renunțe treptat la plata cu cardul. Acesta și-a anunțat clienții prin intermediul postării făcute pe rețelele de socializare că are în plan să ajungă în punctul respectiv cât mai curând. Bărbatul susține că este dezamăgit de hotărârea lui Marcel Ciolacu legată de plățile în numerar.

,,Vom încerca să renunțăm la orice plata cu cardul!Decât sa dam 1% la bănci prin plata cu cardul ,mai bine ajutam oamenii cu un discount dublu, adică 2%.”,a adăugat antreprenorul.

Protest anti-Marcel Ciolacu
Plăți în numerar. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Marcel Ciolacu promite reanalizarea măsurilor de limitare a plăților

Premierul României susține că măsurile de limitare a plăților în numerar sunt în continuare analizare.  Oficialul a menționat că Guvernul are în vedere nemulțumirile cetățenilor legate de noile reguli. Acestea i-au determinat pe unii agenți economici să lanseze o formă de protest.

Marcel Ciolacu a precizat că limitarea plăților cash la 5000 de lei a avut la bază o propunere venită din partea unei echipe tehnice din cadrul ANAF. Oficialul a respins ideea că măsurile ar avea în spate un temei politic.

 

sursa:evz.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *