• Sat. Dec 2nd, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Modul în care Anca Serea reușește să își proteze familia de viroze

Nov 6, 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 45 Second

Anca Serea, soția lui Adi Sînă, are o familie numeroasă, de care se ocupă atent. În sezonul rece, imunitatea este foarte importantă, așa că vedeta apelează la un amestec natural, care ține virozele la distanță. Nu este o rețetă complexă, ci una naturistă, bazată pe câteva ingrediente care se găsesc în majoritatea caselor.

Anca Serea este o mamă devotată copiilor ei, având mereu grijă de sănătatea familiei. Virozeledau bătăi de cap tuturor, mai ales atunci când temperaturile scad. Vedeta spune că toamna este o perioadă destul de complicată în ceea ce privește gripa. Răcelile sunt mai frecvente, așa că încearcă să evite acest lucru. Din punctul său de vedere, prevenirea este foarte importantă.

Vizitele periodice la medic sunt importante, spune Anca Serea. La fel de importante sunt alimentația și odihna. Vedeta spune că în această perioadă încearcă să evite cât mai mult stresul. Toate aceste metode de prevenție dau randament. Membrii familiei sale nu au probleme mari de sănătate.
„Toamna e o perioadă în care se răcește destul de des, dar noi nu facem ceva în mod deosebit. Cred că prevenția este extrem de importantă. Mergem regulat la doctor pentru analize medicale.
E foarte importantă și alimentația și numărul orelor de somn, odihna. Încerc să evit stresul cât mai mult. Bineînțeles, colectivitatea poate fi un factor de creare a unor dezechilibre. Copiii noștri se îmbolnăvesc maxim de 2 ori pe an, din fericire”, a declarat Anca Serea pentru Fanatik.ro.

Anca Serea, Adi Sînă și o parte din copiii lor
Sursa foto: Anca Serea OfficialPage / Facebook

Amestecul minune prin care Anca Serea ține răceala la distanță

Vedeta este o susținătoare a tratamentelor naturiste. Apelează la acestea în primă fază, dar nu înainte de a consulta medicul. Anca Serea le dă copiilor suplimente și are grijă ca în dieta lor să fie cât mai multe fructe și legume. Datorită acestei prevenții, membrii familiei sale nu se confruntă deseori cu răceli.

„La cei mari nu mă mai panichez, la cei mici e puțin mai dificil. În primă fază, vorbesc cu doctorul și încerc să-i tratez acasă. Folosesc diverse produse naturiste pentru început. Apoi, în cazul în care se agravează situația, mergem la doctor pentru tratament. Le dau copiilor multe suplimente, mănâncă și multe fructe și legume. Având un stil de viață sănătos și o alimentație adecvată, virozele nu apar atât de des la noi în familie”, a mai spus Anca Serea.

Pe lângă o alimentație sănătoasă, soția lui Adi Sînă face un amestec minune, care ține virozele la distanță. Nu este nimic complicat sau costisitor, ci sunt câteva ingrediente pe care le găsim în majoritatea caselor. Pentru a avea o bună imunitate, Anca Serea le dă copiilor săi miere cu lămâie, ghimbir și scorțișoară.

„Avem un fel de rețetă pentru imunitate. Toată familia mănâncă miere cu lămâie, ghimbir și scorțișoară, pentru o imunitate corespunzătoare”, a adăugat Anca Serea.

Soția lui Adi Sînă este un exemplu pentru copiii săi, insuflându-le acestora pasiunea pentru sănătate. Întreaga familie a adoptat un stil de viață sănătos, având grijă la alimentație. Vedeta și soțul său beau în fiecare dimineață, pe stomacul gol, apă fierbinte cu lămâie. În cazul copiilor, vedeta are grijă ca aceștia să ia diverse suplimente, printre care vitamina C și ulei de pește. În cazul celor mai mari, prezentatoarea recunoaște că este mai dificil cu dieta echilibrată și administrarea vitaminelor.
sursa:evz.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *