• Sat. Dec 9th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Furt ca în filme. Actrița din Emily în Paris, jefuită de o româncă

Nov 6, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

O româncă i-ar fi produs pagube uriașe uneia dintre cele mai îndrăgite actrițe. Totul în urma unui furt pus la cale minuțios.

Actrița din Emily in Paris a fost păgubită de o femeie din România.Lily Collins ar fi rămas după acest episod fără sula de 67.000 de dolari.

Actrița din Emily in Paris, Lily Collins, jefuită de o româncă

Actrița din Emily in Paris este una dintre cele mai îndrăgite prezențe feminine de la Hollywood. Actrița a avut un succes teribil cu filmul difuzat pe Netflix. Dincolo de platourile de filmare, Lily Collins a trecut printr-un incident traumatizant.

Actrița a fost deposedată de peste 67.000 de dolari. Totul ar fi avut loc în  incinta unui spa unde vedeta internațională intenționa să se relaxeze. Din nefericire, experiența nu a fost deloc una plăcută pentru Lily Collins .Momentele de răsfăț la masaj și saună ale acesteia au culminat cu un furt mai ceva ca în filme.

A sustras bijuterii și carduri bancare

Persoana care ar fi pus la cale jaful ar fi o româncă. De altfel, cazul de furt care o are drept păgubită pe actrița din Emily in Paris a făcut înconjurul lumii.  Lily Collins și-ar fi lăsat bunurile închise într-un dulap securizat atunci când a ajuns la centrul de relaxare. Acest lucru nu ar fi oprit-o pe femeia acuzată acum de furt să acționeze.

 

Lilly Collins jefuită de o româncă
Lily Collins. Sursa foto: Instagram

Astfel, aceasta ar fi sustras bunurile respective, iar ulterior a făcut tot posibilul să își șteargă urmele. Femeia acuzată de furt ar fi reușit să vândă obiectele de valoare extrem de repede.

Lily Collins a rămas fără verighetă și inelul de logodnă

În urma furtului, îndrăgita actriță a rămas fără verighetă dar și fără inelul de logodnă. Românca suspectată de furtul respectiv ar avea 34 de ani și ar mai fi avut antecedente de acest gen. Femeia este acum căutată de polițiștii din Los Angeles.
Conform primelor date strânse de anchetatori, femeia ar fi forțat ușile dulapului securizat. Pentru a intra în cadrul centrului respectiv, românca ar fi folosit o identitate falsă.
sursa:evz.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *