• Sat. Dec 2nd, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Exclusiv. Chef Foa se simte urmărit. Atitudine bizară a vedetei în timp ce se plimba pe stradă. Video

Nov 6, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 54 Second

Chef Foa a fost surprins într-o situație stranie de către paparazzi EVZ. Acesta se plimba pe stradă trăgând cu zor dintr-o țigară în timp ce se uita în spate ca și când se ferea să fie urmărit.

Chef Foa, mai exact Florin Scripcă pe numele său, a apărut pe stradă într-o ipostază bizară. În timp ce se îndrepta către o destinație, vedeta trăgea cu nesaț dintr-o țigară.

În același timp, suspicios, Chef Foa se uita în spate. Ca și când se aștepta să fie urmărit și se ferea de cineva. Cer este că nimeni nu venea în urma lui, dar asta nu a părut să-l liniștească pe bucătar.

Chef Foa
Sursa foto: EVZ

Aceste imagini vin la scurtă vreme după ce vedeta a fost prin drogată la volan. Mai exact polițiștii spun că acesta se afla sub influența canabisului, dar și a cocainei. Cel puțin așa a arătat drug testul pe care oamenii legii i l-au făcut chefului.

La acel moment și Florin Scripcă a simțit nevoia să le spună ceva fanilor, legat de situația în care a fost prins de poliție.

 

 

Chef Foa s-a scuzat în fața fanilor

”Dragii mei, voi mă știți bine. Întotdeauna mi-am dorit perfecțiunea într-un singur loc: în bucătărie. În rest, n-am avut niciodată pretenția la așa ceva. Așa că nu mă ascund de voi și o spun pe șleau. În weekend am dus distracția prea departe.

Am greșit. Îmi respect meseria, îmi respect fanii, prietenii, partenerii, îmi iubesc familia și îmi pare rău că v-am dezamăgit. Îmi pare rău că hazardul meu a impactat colegi și parteneri, însă viața personală și cea profesională sunt lucruri diferite. În bucătărie e ușor să o dregi, când greșești ceva, în viață nu-i chiar așa de simplu.

Una peste alta, o experiență ca asta este life changing, te ajută să conștientizezi mai bine lucrurile pe care le ai și pe care nu vrei să le pierzi. Așa că îmi voi lua un timp alături de familie și de cei dragi, acolo unde îmi e cel mai bine. Voi reveni apoi în bucătărie, cu mai multă disciplină și exigență față de mine însumi. Vă mulțumesc că sunteți aici”, a scris pe Instagram atunci, Chef Foa.
sursa:evz.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *