• Sat. Dec 2nd, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Elon Musk se declară un mare dușman al criptomonedelor. Miliardarul a făcut anunțul

Nov 6, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

Elon Musk, CEO al Tesla și SpaceX, a declarat vineri, pe site-ul său de socializare X, că firmele sale nu vor crea vreodată vreo criptomonedă.

Explicația lui Elon Musk a venit după ce un utilizator de pe X, pe nume Dogedesigner, și-a avertizat urmăritorii în legătură cu un token de criptomonedă numit XAI, care ar putea fi confundat cu compania de inteligență artificială a lui Musk. Acesta a scris: „Elon Musk și xAI (compania lui) nu au nicio legătură cu această criptomonedă. Fiți atenți, vă rog”. În replică, Musk a precizat că niciuna dintre afacerile sale nu va face vreodată vreun token criptografic.

Miliardarul Tesla se ferește de mult de procesul de realizare a token-urilor cripto. În august, Dogedesigner a avertizat, de asemenea, cu privire la articolele care leagă unele criptomonede de platforma X a lui Musk, care a fost Twitter. Nu l-am văzut niciodată pe Elon Musk și X lansând un token cripto. „Fiți atenți la acest tip de articole”, a avertizat el. Musk a răspuns: „Și nu o vom face niciodată”.

Elon Musk evită cu orice preț criptomonedele

Musk spusese deja că deținea bitcoin (BTC), ether (ETH) și dogecoin (DOGE). În al treilea trimestru, compania sa de automobile electrice, Tesla, avea în conturi 184 de milioane de dolari în bitcoin. O cantitate mică de dogecoin (DOGE) este, de asemenea, deținută de companie. Miliardarul a susținut criptomoneda meme și o vede ca fiind criptomoneda pentru oameni, pentru popor. Musk a declarat în 2021 că SpaceX deținea și Bitcoin.
Luna trecută, el le-a spus tuturor despre planul său de a transforma X într-o platformă financiară puternică până la sfârșitul anului viitor. „Mă refer la întreaga viață financiară a unei persoane când spun plăți…”. Dacă are legătură cu banii. Va fi pe site-ul nostru. El a continuat să spună: „Nu veți avea nevoie de un cont bancar pentru bani, valori mobiliare sau orice altceva”.

Compania de socializare este în curs de obținere a licențelor pentru a trimite bani în SUA, astfel încât utilizatorii să poată folosi serviciile lor pentru chestiuni financiare. Musk a declarat recent că speră să obțină licențele suplimentare de care X are nevoie în „următoarele câteva luni”.
sursa:evz.ro

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *