• Sat. Dec 9th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Crin Antonescu îl vede departe pe Eduard Hellvig. Profeție despre o posibilă carieră politică

Nov 6, 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 16 Second

Crin Antonescu, fostul președinte al PNL, a exprimat duminică laude la adresa lui Eduard Hellvig, despre care a spus că și-a clădit o carieră solidă și deține toate calitățile necesare pentru a deveni un om politic de prim rang.

Crin Antonescu a mărturisit că nu are cunoștință despre planurile viitoare ale lui Eduard Hellvig. Dar, bănuiește că acesta ar avea preferințe pentru implicarea în politică de orientare dreapta, manifestând un interes în special față de viitorul Partidului Național Liberal (PNL).

Crin Antonescu, laude la adresa lui Eduard Hellvig

Hellvig este un personaj care şi-a construit o carieră, care are toate elementele, tot bagajul, ca să facă politică şi politică mare. Nu ştiu dacă vrea sau nu”, a spus Crin Antonescu. Fostul președinte al liberalilor a precizat că acesta este „un produs al PNL”.

Crin Antonescu a remarcat că nu împărtășește deloc îngrijorarea aparentă a altora pentru viitorul PNL, considerând-o prefăcută.

„Cred că există un prohod programat de către unii, toată lumea moare de grija PNL-ului”, a spus Antonescu. El a precizat că PNL este „la fel de sănătos şi la fel de bolnav ca media politicii românești, ca PSD, ca USR”.

Eduard Hellvig, fost șef SRI
Eduard Hellvig. Sursa foto: arhiva EVZ

PNL e posibil să nu mai aibă președinte

Antonescu a subliniat că PNL dispune de resurse din cauza dimensiunii sale ca partid și pentru că se bazează pe câteva elemente cruciale: o istorie bogată, un brand puternic și un prestigiu care îl caracterizează.

Aceste resurse nu implică neapărat doar membrii, ci și capacitățile de a se angaja în bătălii strategice, precum alegerile europarlamentare, cu rezultate favorabile.

Nu cred că PNL are mari motive să se panicheze”, a declarat Antonescu. El a adăugat că „PNL are toate motivele să ia în serios ce urmează”. Acesta a arătat că este posibil ca partidul să nu mai aibă preşedinte.

Crin Antonescu crede că Nicolae Ciucă are mari șanse la președinție

Crin Antonescu a exprimat părerea că Nicolae Ciucă ar putea să reprezinte un candidat foarte calificat la alegerile prezidențiale. A subliniat în acest sens că calitățile unui militar pot fi deosebit de valoroase în politică.

El a menționat că politica în sine este o luptă, chiar dacă se desfășoară cu mijloace civile și fără arme. Și, prin urmare, experiența unui militar poate fi un atu.

Antonescu a răspuns, de asemenea, celor care se temeau că aducerea unui general în politică ar putea reprezenta un pericol pentru democrație sau pentru partid.

„Eu zic că bine ar fi să vină generalul!”, a arătat Crin Antonescu. A spus însă că „asta nu înseamnă afectarea democraţiei ci înseamnă capacitatea de a conduce, pentru că un partid trebuie condus şi un general trebuie să arate că ştie să conducă”.
sursa:EVZ.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *