• Sat. Dec 9th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

GATA CU CASH ul! CIOLACU O INTOARCE CA LA BUZAU!( VIDEO) Marcel Ciolacu arată spre ANAF în scandalul plafonării plăților cash: ‘Ministrul Boloș a venit și a spus…’

Nov 6, 2023
1 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

CIOLACU O INTOARCE CA LA BUZAU!

A recunoscut că Ministrul Bolos i-a bagat sub nas legea CASH , iar el a crezut ca e de bine!

Recunoaste că s-a inselat, si va reanaliza introducerea legii!

Incă odată POPORUL A INVINS!

Felicitări Românilor!

“Premierul Marcel Ciolacu dezvăluie că propunerea privind plafonarea plăților în numerar a venit de la ANAF, prin vocea ministrului Boloș. Ciolacu nu susține renunțarea la plafon, așa cum a cerut Nicolae Ciucă, referindu-se la nevoia combaterii evaziunii fiscale.”

„Nu e vorba de renunțare, este vorba să nu fie lumea afectată. Nu știu dacă modificarea plafoanelor este cea mai bună soluție. Este o problemă la micii întreprinzători și acolo cu plățile cash să nu se facă cozi interminabile la bancă. Cred că nimeni nu își dorește acest lucru, de asta vreau să stau de vorbă și cu IMM-urile.
Aceste măsuri au fost propuse de o echipă tehnică de la ANAF. Mi s-ar fi părut jenant ca eu, prim-ministru, să ies și să critic propunerile unor experți de la ANAF. Mai mult, ministrul de finanțe a venit, cum e și normal – avem cea mai mare evaziune din Europa, dar nu vrem să luăm nicio măsură, ministrul a venit și a spus că echipa tehnică de la ANAF a venit cu aceste propuneri. În acel moment în coaliție nu am văzut nicio voce. Trebuie să ne hotărâm ce vrem să facem cu România, în ce direcție… Dacă vreți ca nimeni să nu ia nicio măsură, să vorbim în continuare de cea mai mare evaziune din Europa… prioritatea mea este combaterea evaziunii fiscale”, a declarat Ciolacu.

Sursa:stiripesurse


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *