• Sat. Dec 9th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Irina Loghin, umilită pe scenă. Doamna folclorului românesc a plecat în lacrimi

Nov 5, 2023
0 0
Read Time:3 Minute, 41 Second

Irina Loghin, unul dintre cei mai prolifici artiști ai folclorului românesc, a avut parte de unul dintre cele mai stânjenitoare evenimente din carieră. A părăsit scena în lacrimi după ce a fost invitată de prezentatoarea evenimentului să părăsească scena în timp ce era aplaudată la scenă deschisă.

Irina Loghin, ”doamna folclorului românesc”, a avut parte de unul dintre cele mai neplăcute evenimente din carieră. Artista fost chemată la Iași unde a susținut un recital omagial în cadrul evenimentului „Ion Macovei – 50 ani de cântec”. Însă în timp ce artista era aplaudată la scenă deschisă a fost dată jos de pe scenă chiar de cea care prezenta evenimentul, Doina Baciu.

 

Irina Loghin, umilită de prezentatoarea evenimentului Ion Macovei – 50 ani de cântec”

Irina Loghin a avut parte de unul dintre cele mai rușinoase evenimente din întreaga sa carieră. O carieră cât o viață de om am putea spune dacă luăm în considerare că își bucură fanii de mai bine de cinci decenii. Invitată să susțină un recital omagial în capitala Moldovei, doamna folclorului românesc a fost ”rugată” să părăsească scena în timp ce era aplaudată la scenă deschisă. Fanii nu au rămas indiferenți și au taxat-o dur pe Doina Baciu, prezentatoarea evenimentului.

Irina Loghin și Sofia Vicoveanca au fost cap de afiș în cadrul evenimentului amintit. În timp ce doamna folclorului românesc era aplaudată la scenă deschisă, ropotele de aplauze au fost brusc întrerupte de prezentatoarea evenimentului, Doina Baciu de la Radio Iași. Interpreta a fost invitată să părăsească scena pe motiv că i-ar fi jignit pe ceilalți artiști invitați să cânte în cadrul evenimentului.

Doamna folclorului românesc a părăsit scena cu ochii în lacrimi

Irina Loghin s-a conformat! Cu ochii în lacrimi și gesticulând frenetic, artista a coborât de pe scenă spre nemulțumirea audienței. Doina Baciu și-a motivat gestul invocând faptul că interpreta și-ar fi jignit colegii de breaslă, dar și pe organizatori. Mai mult, prezentatoarea evenimentului Doina Baciu va intenta și un proces. Motivul: artista nu ar fi emis factură pentru serviciile artistice prestate.

„A fost spectacol dăruit Radio Iași, avem toate declarațiile, tot ce a jignit doamna Irina în culise. I-a jignit pe toți soliștii, sunt declarațiile lor. Sunt jigniri foarte grave la adresa soliștilor și a organizatorului, și toate alea… Deja am luat legătura cu avocatul vor fi acționați în judecată cei de la ziar.

A fost un spectacol dăruit Radio Iași, nu a fost un spectacol pentru doamna Irina Loghin. A fost să cânte, am dovezi că nu a dat nici măcar o factură, chitanță, banii sunt virați de organizator din luna martie, și sunt mai multe dovezi pe care acum le-am primit unde a fost cazată și ce a făcut.

Chiar acum m-am despărțit de avocat, urmează un proces, probabil până voi ieși la pensie voi fi bogată!”, a declarat prezentatoarea evenimentului, Doina Baciu.

Irina Loghin
sursă foto: Irina Loghin

Irina Loghin va fi dată în judecată

În mesajele postate pe pagina de Facbook, fanii au condamnat faptul că Doina Baciu a intrat pe scenă în timp ce artista își susținea recitalul. Fără a ține ccont că Irina Loghin cânta, gazda evenimentului a prezentat următorul interpret. Artista i-a atras atenția că are un program de ținut, însă Baciu s-a întors cu spatele și a continuat să-l prezinte pe următorul interpret.

Fanii care au participat la eveniment au văzut îndeaproape ce s-a întâmplat. Drept urmare, au solicitat oraganizatorilor să acționeze în cosecință. Au solicitat conducerii postului Radio Iași, unde Doina Baciu este angajată, să o tragă la răspundere pentru gestul grosolan.

„Vreau doar să vă transmit că în această seară colega dvs. Doamna Doina Baciu, casiera Radio Iași (cea care din acestea seară a rămas în istorie) este un exemplu care a lăsat un gust amar în prezentarea spectacolului aniversar muzica populară Iași-Cinema Victoria.

A alungat de pe scenă un artist precum Irina Loghin, a intrat peste dânsa cu un tupeu ce însoțește alte categorii de oameni, probabil fără educație. A umilit un artist român, o valoare a muzicii noastre! Eu ca și spectator m -am simțit umilită de aceasta doamnă care efectiv țipa la spectatori -cei care au plătit biletul și juca un teatru de mahala. Păcat și pentru dvs. că o aveți în trust și o lăsați să meargă mai departe fără nici cei 7 ani de acasă! Trist!”, a spus un utilizator pe rețeaua de socializare Facebook.
sursa:evz.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *