• Tue. May 21st, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Decizie radicală luată de Oana Zăvoranu. Vrea să șteargă tot

Nov 5, 2023

Oana Zăvoranu trece prin schimbări radicale. În afară de divorțul de Alex Ashraf, vedeta a mai luat o altă decizie tranșantă.

Oana Zăvoranu divorț. O fană înrăită a tatuajelor, Oana Zăvoranu a decis să le șteargă pe toate. Drept urmare a cerut ajutorul urmăritorilor ei. Pentru că își dorește ca trupul ei să arate ca în prima zi când nu avea niciun tatuaj, iată că face săpături intense pentru a găsi cel mai bun profesionist. Nu de alta, dar vedeta spune că nu se poate lăsa pe mâinile oricui.

Unul dintre tatuajele pe care dorește să îl șteargă este cel cu numele fostului soț. Cei doi și-au tatuat fiecare numele celuilalt în semn de recunoaștere a iubirii pe care și o poartă. La momentul respectiv cei doi au crezut că iubirea lor va fi veșnică, doar că lucrurile nu au stat deloc așa. Drept dovadă, la sfârșitul lunii septembrie, încă soțul Oanei Zăvoranu a băgat acțiunea de divorț la Judecătoria Sectorului 1.

Motivul unei astfel de decizii și nu al unui divorț la notar poate fi legat și de multele datorii pe care cei doi le au împreună. Așa se face că amândoi apar în multe dosare de executare silită legat de diferite credite sau bani pe care i-au cerut împrumut.

Oana Zăvoranu divorț. Așteaptă termenul

Cum Alex a fost implicat și în administrarea clinicii Oanei Zăvoranu acum își dorește să nu mai fie implicat în afacerile fostei soții. Acesta poate fi unul dintre motivele acțiunii în fața judecătorilor. Un alt motiv poate fi acela că el consideră că i se cuvine o parte din averea vedetei. Drept urmare le va cere judecătorilor să îi facă dreptate în acest sens.

Oricare ar fi motivul urmează zile grele pentru Zăvo. Mai ales că încă mai are foarte multe dosare de executare silită de la diferiți creditori. Iar unul dintre aceste dosare vizează chiar și casa din Andrei Mureșanu, pe care vedeta ar putea-o pierde. Cel care își dorește acel imobil este un fost inculpat în dosarul vrăjitoarelor.
sursa:evz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *