• Sat. Dec 2nd, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

(Opinie) CASH-ul l-a răpus! Probleme enorme pentru Ciolacu in cadrul aliantei din cauza asumării legii CASH-ului !

Nov 5, 2023
1 0
Read Time:2 Minute, 52 Second

“De la CASH a inchis Covrigăria…de la CASH va inchide si Politichia!”


In ultimele săptămâni, se rostogolesc in presă si pe internet vestile despre asumarea de către premierul Ciolacu a asazisei Legi a CASH-ului.

Hotărât nevoie mare, Ciolacu a iesit de mai multe ori cu comunicate in care explica motivatia sa pentru LIMITAREA DREPTULUI FUNDAMENTAL AL CETATEANULUI DE A ALEGE CUM SA FACA PLATILE!

Totul era de fapt pentru ca Băncile să crească comisioanele, iar statul, să poată supraveghea in totalitate cu ajutorul băncilor pe fiecare cetătean, putându-se ajunge la blocarea conturilor celor care la un moment dat deranjează …

Avand in jurul lui doar YES MAN, ca si consilieri, cu experientă asemănătoare domniei sale, fost mare afacerist “falimentar” cu covrigi de Buzău, si absolvent de BAC la 39 de ani , “tovarășul ” CIOLACU, a inceput să pice rând pe rând “testul interviului”, cand reporterii au inceput sa-i ridice la fileu intrebări de genul…”cum si in ce fel se va pune in aplicare respectiva lege”!

Răspunzând in prima parte vesel si zglobiu, nu s-a sfiit si a dat inclusiv in direct modalități de eludare a respectivei legi ( cum făcea el afaceri cu covrigei, cand vindea unul cu bon si 10 fără), a spus in direct că un cetatean poate veni cu intreaga familie la cumparaturi si astfel se pot multiplica cheltuielile zilnice, eludând prevederile legale, care limitează cheltuiala zilnică in opinia domniei sale…

Dar, ce nu a luat in calcul Ciolacu si echipa lui de zglobii, a fost faptul ca românii sunt răbdători, dar nu sunt “Proști”, iar acum , ne aflăm in epoca internetului, cand informatia circulă cu viteza luminii, iar HATE -ul impotriva sa se va repercuta si impotriva PSD, care se gasea acum doua saptamâni pe o pozitie foarte buna in  clasamentul politic, la acest moment fiind pe marginea prăpastiei popularitătii, mai ales că la anul urmează mai multe Runde de Alegeri!

Căzut initial in pozitia 3… PNL , asemeni unui boxer rătutit de lovituri, vineri , prin glasul presedintelui CIUCA, a speculat momentul, si a iesit punlic, spunând cum că ei sunt impotriva Legii CASH ului, in conditiile in care cu doua saptamani in urma erau cu manutele ridicate pe asumarea ei!

Certitudine este faptul ca Legea CASH ului este deja istorie, chiar dacă incă cei din Coalitia de guvernare nu realizează incă!

La fel este si “CIOLACU”!

De pe margine, un alt concurent politic…AUR, bineânteles că nu va pierde sansa aceasta, care este realmente “aur” curat pentru el, si va veni cu propunere de referendum pentru legea CASH ului, lucru care ii va creste considerabil sansele la guvernarea viitoare, putand ajunge chiar , dacă isi “joacă bine cărtile”, să depășească  chiar si PSD in cursa electorală, totul, nu datorită faptului că ar fi mai buni politic, ci, pe uriașa greșeală “comisă” de CIOLACU !

Urmărim acest subiect de la inceputul lui, si vă tinem la curent pe Cancandb.ro, dar si pe contul de Tik Tok Cancandb !

Toate materialele prezente pe acest articol  (texte, imagini statice și filme) reprezintă o parodie in opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest articol reprezintă interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

 

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *