• Sat. Dec 9th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Avertizare pentru românii care vor să meargă în Italia. Alertă portocalie

Nov 5, 2023
0 0
Read Time:53 Second

Ministerul Afacerilor Externe a emis duminică o atenționare de călătorie pentru Italia, unde autoritățile au transmis o avertizare Cod portocaliu în regiunea Campania, valabilă până luni.

MAE informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Italia că Departamentul de Protecție Civilă din Regiunea Campania a emis un cod portocaliu, începând de duminică, ora 22.00, până luni, ora 22.00. Codul a fost emis în special pentru zonele Alto Sele și Tusciano, Alto Ciliento, Tanagro și Basso Ciliento.

Sunt prognozate ploi în averse moderate sau furtuni de intensitate puternică. Vântul va sufla cu putere, iar marea va fi agitată, mai ales de-a lungul coastelor Piana Campana, Napoli, Insulele și coasta municipiilor din zona vezuviană.
Alerta portocalie pe întreg teritoriul regional este legată de precipitațiile care ar putea declanșa instabilitatea versanților, alunecări superficiale de teren din cauza eroziunii solului, cu posibile inundații ale spațiilor subterane și a celor situate la parterul clădirilor.

În anumite zone din Regiunile Umbria și Abruzzo a fost instituit cod galben de ploi și vânt, potrivit mediafax.
sursa:stiripesurse

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *