• Sat. Dec 2nd, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

ANIF intenționează să plătească 6,57 milioane lei pentru lucrări de irigații în Ialomița, Mehedinți și Ilfov

Nov 5, 2023
0 0
Read Time:54 Second

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) intenţionează să plătească 6,57 milioane lei, fără TVA, pentru lucrări de irigaţii în Ialomiţa, Mehedinţi şi Ilfov, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Conform anunţului, obiectul contractului constă în lucrări de întreţinere şi reparaţii în amenajările de îmbunătăţiri funciare din cadrul filialelor teritoriale ale ANIF, conform Agerpres.
Contractul este împărţit în trei de loturi şi va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate – preţ. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 decembrie 2023, ora 15:00.

Primul lot se referă la lucrări de întreţinere şi reparaţii în amenajarea de irigaţii Terasa Ialomiţa Călmăţui din cadrul FTIF Ialomiţa (5,194 milioane lei), iar al doilea lot prevede lucrări de întreţinere şi reparţii în amenajarea de desecare Crivina Vânju Mare din cadrul FTIF Mehedinţi (1,086 milioane lei)

Conform anunţului, al treilea lot face referire la lucrări de întreţinere şi reparaţii în amenajarea de desecare Afumaţi Ştefăneşti de Sus din cadrul FTIF Ilfov (291.187 lei).

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *