• Wed. Sep 27th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Alertă la bulgari: dronă care avea ataşat un dispozitiv exploziv, găsită pe litoralul bulgăresc

Sep 18, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Alertă la bulgari: dronă care avea ataşat un dispozitiv exploziv, găsită la Tyulenovo

O dronă de origine necunoscută şi, conform unor informaţii neconfirmate, care avea ataşat un dispozitiv exploziv, a fost găsită pe coasta din Tiulenovo, duminică seară, informează Novinite, relatează News.ro.

Deocamdată nu este clar cum a ajuns drona pe ţărmul bulgăresc – dacă a căzut din aer sau a fost luată de curent. De asemenea, nu există nicio informaţie cu privire la proprietarul dronei, iar zona a fost izolată.

Anchetă demaratăî de Ministerul bulgar al Apărării

Ministerul bulgar al Apărării a anunțat luni că a trimis o unitate specială pentru a inspecta și a dezactiva o dronă cu încărcătură de explozibili care a aterizat duminică seara în orașul Tyulenovo de la Marea Neagră. În urma inspecției, echipa din Bulgaria, stat membru NATO, va decide cum să elimine drona, a transmis, priuntr-un comunicat, Ministerul Apărării, adăugând că echipa a fost trimisă la cererea autorităților regionale.

Orașul turistic Tyulenovo este situat la 70 de kilometri de granița cu România, pe malul opus al mării față de Crimeea. Presa bulgară a relatat că o dronă care transporta explozibili a aterizat duminică seara târziu. Portalul Nova.bg a relatat, citând martori, că drona, care avea între 3 și 3,5 metri lungime, avea atașat un container cu explozibili.

content-imageSursa:stiripesurse

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *