• Wed. Sep 27th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Polițiștii de la ”economic” au descins la ”berar”. Au dat amenzi în valoare de 78.000 de lei

Sep 11, 2023
0 0
Read Time:54 Second

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov, cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Criminalistic și Serviciului Investigații Criminale, au organizat și desfășurat o acțiune, în data de 9 septembrie a.c., în intervalul orar 15.00 – 18.00, în cadrul unei serbări populare ce are loc în municipiul Brașov și la care au participat numeroși operatori economici.

Activităţile, pe care poliţiştii le-au desfăşurat, au urmărit verificarea respectării de către agenții economici, care își desfășoară activitatea comercială în domeniul comerțului cu diverse produse (alimentare şi nealimentare), a dispozițiilor legale în vigoare.

Astfel, în cadrul controalelor, polițiștii brașoveni au verificat 36 de operatori economici iar, pentru abaterile constatate, au aplicat 14 de sancțiuni contravenționale a căror valoare a fost de aproximativ 78.000 lei.

De asemenea, a fost confiscată suma de aproximativ 6600 lei pentru nerespectarea prevederilor privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Totodată, s-a procedat la invitarea la sediul unității de poliție a reprezentanților legali a patru operatori economici, pentru care verificările vor fi continuate.
sursa:transilvania365.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *