• Wed. Sep 27th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Gabriela Firea vorbește despre marea teorie a conspirației, care se răspândește în PSD ca focul

Sep 11, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Senatorul PSD Gabriela Firea susține că de fiecare dată când PSD este la guvernare bubuie anumite scandaluri, care au rădăcini mai vechi, dar care sunt ținute pentru momentul potrivit. Spre exemplu, Firea se întreabă cum de scandaluri precum ”Azilele groazei” sau următoarele scandaluri nu au fost dezvăluite înainte de rotativa premierilor.

”În politică nu prea e loc de coincidențe și eu, ca și dumneavoastră, mă întreb cum de au apărut toate problemele dintr-o dată.

Cu toții ne întrebăm dacă nu cumva aceste incidente nu ar fi putut fi relevate înainte de rotativa guvernamentală. Sunt convinsă că istoria politică ne va arăta adevăruri despre aceste scandaluri. PSD mereu a avut guvernări bune, dar întotdeauna s-a întâmplat ceva, cumva. Mereu s-a întâmplat ceva care să îngreuneze guvernarea PSD.

 

În mod evident avem de a face cu o dublă măsură: când este PSD la guvernare, problemele par mult mai grave. De ce? Deodată anumite voci devin foarte virulente și încearcă să stigmatizeze guvernarea. Invers, când PNL și USR au fost la guvernare, aceleași voci erau foarte tolerante. Eu cred că și electoratul devine mai matur și nu mai crede gogorițe că se pot rezolva lucrurile de pe azi pe mâine, nu mai cred oamenii manipulările din mediul online.”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3 CNN.
sursa:stiripesurse

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *