• Tue. Sep 26th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat accidentul de la 2 Mai, nu a fost vizitat de părinți în arest

Sep 10, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai, nu a fost vizitat până acum de părinți în arest, conform Adevărul.

Până acum în arest a ajuns doar avocata Sorina Ionela Stoica, un personaj controversat care publica în trecut pe rețelele de socializare diverse mesaje bizare. Potrivit surselor judiciare, Vlad Pascu stă în arest pentru 30 de zile, fiind în sevraj pentru că nu primește droguri, și pare că a fost pedepsit de părinți.

Ridică multe semne de întrebare modul în care se desfășoară ancheta, în condițiile în care prietenii acestuia care se aflau cu el în mașină înainte de accident nu au fost nici măcar citați de Poliție.

Potrivit surselor PlayTech, acești tineri misterioși nu au fost audiați și nici nu ar exista intenția în acest sens. Între timp, tatăl lui Vlad Pascu, Mihai Pascu, ar fi plecat din țară de mai multe zile înapoi în Olanda, acolo unde este stabilit și unde are o familie. Nici mama lui Vlad Pascu nu ar fi simțit nevoia să-și viziteze filmul, însă e neclar care e motivul pentru care părinții Pascu evită să facă acest lucru.

Între timp, potrivit Observatornews.ro, avocatul familiei, Adrian Cuculis, a cerut oficial încadrarea faptei pentru Vlad Pascu în omor calificat. Dacă va fi acceptat acest demers juridic, Vlad Pascu are șansa să-și petreacă restul vieții după gratii, potrivit legii. Cuculis consideră că Vlad Pascu a comis fapta cu intenție directă, ca atare merită o pedeapsă exemplară.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *