• Tue. Sep 26th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Răsturnare de situație în cazul accidentului din Ilfov: Polițistul pensionar care a ucis o femeie de ziua ei nu era drogat (surse)

Sep 6, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 58 Second

Au sosit rezultatele analizelor de sânge în cazul fostului poliţist Constantin Păun, colonel în rezervă, care a ucis o femeie cu maşina în oraşul Popeşti-Leordeni, după ce s-ar fi urcat băut şi drogat la volan. Potrivit unor surse judiciare, rezultatele pentru consumul de droguri sunt negative. Fostul polițist luase un medicament care a fost inițial detectat de aparatul drug-test. Medicamente, în combinație cu alcoolul, dau o tulpină de metamfetamină. Rezultatele sunt negative și la sânge, și la uriă, potrivit surselor judiciare.

Colonelul în rezervă rămâne însă cu acuzația că a condus sub influența băuturilor alcoolice. Acesta rămâne în arest preventiv, a decis miercuri Tribunalul Ilfov.
Constantin Păun a fost dus miercuri în instanţă, unde a contestat decizia Judecătoriei Cornetu din 3 septembrie, prin care a fost arestat preventiv. El le-a solicitat judecătorilor să fie lăsat în libertate, însă magistraţii nu au fost de acord şi au menţinut decizia Judecătoriei.

Detaliile accidentului – Victima tocmai primise tortul de ziua ei

Sâmbătă, 2 septembrie, Constantin Păun a produs un accident pe o stradă din localitatea Popeşti-Leordeni, soldat cu decesul unei femei şi rănirea alteia.

Din imaginile surprinse de o cameră amplasată pe o casă din apropierea locului accidentului se observă cum maşina condusă de fostul poliţist intră în mai multe autoturisme parcate pe stradă. O femeie de 56 de ani, care ieşise la poarta casei pentru a primi un tort de ziua ei, a fost prinsă între două autoturisme şi târâtă zeci de metri. Victima a fost transportată la spital, dar nu a mai putut fi salvată. În accident a fost rănită şi o altă femeie de 51 de ani.

Şoferul în vârstă de 59 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat şi, respectiv, cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive.

Poliţia a anunţat accidentul cu o zi întârziere, fără a indica cine este şoferul de la volan. G4Media a dezvăluit că este vorba de un fost colonel de poliţie, acum în rezervă după ce a ieşit la pensie, care a deţinut câteva funcţii importante, printre care şef al Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti. De asemenea, el a fost şeful de cabinet al ministrului de Interne Gavril Dejeu, în guvernarea 1996 – 1999.

 

Sursa:stiripesurse

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *