• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Va ‘zbura’ din MAI cu ‘siguranță și încredere’! Polițistul drogat și băut care a lovit o femeie la Caracal este cercetat disciplinar

Sep 5, 2023

Va ‘zbura’ din MAI cu ‘siguranță și încredere’! Polițistul drogat și băut care a lovit o femeie la Caracal este cercetat disciplinar

Un poliţist în vârstă de 21 de ani a accident un pieton la Caracal, judeţul Olt, iar iniţial acesta nu a recunoscut că a condus autoturismul. El a fost testat cu aparatul drugtest şi a ieşit pozitiv la două substanţe psihoactive, poliţiştii stabilind că se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul lucrează la Poliţia Transporturi Constanţa, iar conducerea instituţiei a dispus cercetarea disciplinară.
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că a fost dispusă cercetarea disciplinară a poliţistului de 21 de ani.
“În urma informării, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt, a fost dispusă cercetarea disciplinară, cu privire la aspectele sesizate, faţă de persoana în cauză”, a transmis IPJ Constanţa, potrivit news.ro.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi marţi dimineaţa, prin 112, cu privire la faptul că pe strada Vornicu Ureche, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier.

“Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, care ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal, şi un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavăţu, judeţul Olt. În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal”, a transmis IPJ Olt.

Poliţiştii au avut bănuiala că la volanul autoturismului s-ar fi aflat o altă persoană.

“Poliţiştii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, judeţul Olt. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, a fost testat şi cu aparatul drugtest, care a indicat prezenţa a două substanţe psihoactive”, a mai precizat sursa citată.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc eveniment, fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Conform unor surse judiciare, tânărul de 21 de ani este poliţist în cadrul Poliţiei Transporturi Constanţa.

sursa:stiripesurse

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *