• Wed. Sep 27th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Provocare virală: Un elev de 14 a murit după ce a mâncat chipsuri picante

Sep 5, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 56 Second

Un elev în vârstă de 14 ani din Worcester, Massachusetts, a murit, iar familia sa spune că decesul a fost cauzat de complicațiile provocate de consumul unor chipsuri extrem de picante, care face obiectul unei provocări virale, notează mediafax.

Mama lui Harris Wolobah a declarat, pentru NBC10 Boston, că familia adolescentului crede că acesta a murit din cauza complicațiilor provocate de One Chip Challenge, deși se așteaptă rezultatele autopsiei.
Comunitatea școlară din Worcester este în doliu pentru Harris, un elev al Doherty Memorial High School, pe care superintendenta școlilor publice din Worcester, Rachel Monárrez, l-a numit „o stea în ascensiune”.
Cauza morții lui Harris nu a fost confirmată, iar oficialii nu au împărtășit mai multe informații despre circumstanțele din jurul acesteia.

One Chip Challenge este o provocare pe rețelele de socializare care presupune consumul celui mai picant chips din lume, apoi o lungă perioadă fără hrană sau apă pentru „eliminare”.

Chipsul vine într-un recipient și are un avertisment care precizează că trebuie ținut departe de copii, că este destinat doar adulților și că nu ar trebui consumat de persoanele sensibile.

Oricine are dificultăți de respirație, leșină sau îi este greață este îndemnat să solicite asistență medicală, potrivit paginii de internet a companiei care produce chipsurile.

Mama lui Harris, Lois Walobah, a declarat pentru NBC10 Boston că a fost chemată vineri la școală de o asistentă medicală și că fiul ei i-a spus că un coleg de clasă i-a dat chipsurile, după care a avut o durere puternică de stomac.

S-a simțit mai bine după ce a plecat acasă, dar după-amiază, când urma să plece la baschet, a leșinat, a spus ea. Harris a fost dus la un spital din apropiere, unde a fost declarat mort.

Un purtător de cuvânt al poliției din Worcester a confirmat că agenția investighează moartea adolescentului, dar nu a precizat dacă ancheta se concentrează pe vreo potențială activitate criminală.

Lois Wolobah a declarat că fiul ei ar fi trebuit să fie trimis la spital imediat după ce a mers la cabinetul asistentei și vrea ca și alții să știe despre chipsuri pentru a preveni alte tragedii.

Provocarea One Chip Challenge există de mai mulți ani. Anul trecut, unii directori de școli din zona Bay Area din California au emis un avertisment cu privire la chipsuri.
sursa:stiripesurse

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *