• Tue. Sep 26th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Halucinant! O femeie a murit, după ce medicii de la Spitalul Județean din Galați au tratat-o pentru diabet, deși a acuzat probleme la plămâni

Sep 5, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

Scandal de proporții la Spitalul Județean din Galați, după ce o femeie de 68 de ani a murit chiar sub ochii medicilor care au tratat-o pentru diabet, deși a acuzat probleme la plămâni.

O femeie a murit, după ce medicii de la Spitalul Județean din Galați au tratat-o pentru diabet, deși a acuzat probleme la plămâni. Femeia s-a prezentat pe data de 9 august la Unitatea de Primiri Urgențe, cu o stare de slăbiciune și insuficiență respiratorie.

Ulterior, familia sa a observat că starea de sănătate se alterează tot mai mult, așa că au luat legătura cu medicul.

„Mi s-a spus că are un diabet care poate fi tratat, că este în continuare investigată și că nu ar prezenta, nicidecum, un pericol pentru viața ei.

Văzând că starea sa se degradează, am luat legătura din nou cu medicul curant, care a fost vizibil deranjat prin faptul ca am indicat eu prin părerea mea neprofesională, că ar avea o afecțiune pulmonară”, a declarat Laurențiu Toia, fiul femeii decedate.

Din păcate, după 17 zile de la internare, femeia a murit, iar familia sa acuză cadrele medicale de malpraxis.

Mai mult, familia femeii acuză faptul că au fost probleme la instalația de oxigen la care pacienta a fost conectată.

Avocatul familiei a anunțat că a fost cerută o autopsie și spune că, potrivit certificatului constatator al decesului, cauza care a dus la insuficiența cardiorespiratorie a fost o bronhopneumopatie obstructivă cronică acutizată.

„De aici, noi deducem faptul că, așa cum și pacienta a reclamat când a ajuns la spital, (ea) avea probleme pulmonare care, ulterior, din cauza modului deficitar în  care a fost îngrijită de  personalul medical, au dus la decesul acesteia”, a spus avocatul Alexandru Cosmin Lăcătuș.

În aceste momente, familia victimei a depus mai multe plângeri și cere să se facă dreptate.

De asemenea, autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în spital.
sursa:romaniatv.net

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *