• Sun. May 19th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Dimitri Medvedev vrea să mergă până la capăt: Să evalueze cu obiectivitate cât de nemilos a înecat acesta Donbasul în sânge timp de opt ani

Sep 5, 2023

Operațiunea militară specială din Ucraina trebuie să se desfășoare până la îndeplinirea completă a obiectivelor sale, până la victoria definitivă asupra celor care timp de opt ani au supus poporul din Donbas batjocurilor și exterminării, a scris pe Telegram vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, notează Rador.

În postarea sa Medvedev a comentat hotărârea Comisiei internaționale a ONU pentru investigarea încălcărilor din Ucraina, care nu a găsit suficiente dovezi ca acțiunile militarilor ruși din țară să fie calificate drept genocid.
“Dacă membrii acestei comisii vor cu adevărat să găsească în Ucraina genocid și crime de război, atunci trebuie să înceteze să se comporte ca niște cârtițe oarbe. Și (..) pur și simplu să se uite în direcția corectă. În direcția regimului criminal de la Kiev. Să evalueze cu obiectivitate cât de nemilos a înecat acesta Donbasul în sânge timp de opt ani, până când Rusia nu a început operațiunea militară specială”, a scris Medvedev.

După cum a afirmat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, din 2014 regimul de la Kiev s-a ocupat cu genocidul în Donbas.

Politicianul rus a făcut referire la datele Direcției Înaltului Comisar al ONU pentru Drepturile Omului, potrivit cărora în anii conflictului armat, în Donbas au fost uciși peste trei mii de civili. Potrivit lui Medvedev, “intenția ticăloșilor de la Kiev de a ucide locuitorii Donbasului și de a comite crime de război este evidentă.”

“Trebuie să-ți pierzi definitiv conștiința pentru a nu vedea acest lucru și șă încerci să găsești dovezi că genocidul ar veni din Rusia.”, a arătat Medvedev.
sursa:stiripesurse

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *